Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a pasik miért csinálják?
Figyelt kérdés
Van egy pasi például, aki tudtára adja egy nőnek hogy tetszik neki, beszélgetnek egy darabig, aztán hirtelen a férfi azzal hozakodik elő, hogy á jobbat érdemelsz tőlem, ez úgyis lehetetlen hogy mi együtt legyünk, bla bla bla...aztán persze a nő próbálna tovább lépni, és levegőnek nézni azt a bizonyos pasit, aki persze ha ritkábban is, de továbbra is irkálgat a nőnek...Minek hitegeti akkor, ha már 1x megmondta a nőnek h ez halott ügy ?? Minek irkál még utána is? Valami mégis megfogta az adott pasit a nőben csak fél elköteleződni, vagy mi ???2015. nov. 29. 00:07
2/10 anonim válasza:
Mert pozitív megerősítést vár.
Ilyent a nők is gyakran csinálnak.
3/10 anonim válasza:
Azért, mert nem tudja elképzelni, hogy összejönne vele a nő és megpróbálja feladni, de mégis tetszik neki. Ha ilyen esetben azt mondaná a nő, hogy kell neki ez a férfi akkor megoldódna ez a gond. Önbizalomhiány az oka. Nem tudja elhinni, hogy ez a nő őt választaná. Miért nem egy jobbat.
4/10 anonim válasza:
3: De ez kapufa, mert az iylen férfiból pont az hiányzik a nőnek, hogy akarja őt.
Most ha nem is akarja akarni, abból nem tud mit gyúrni a nő!
5/10 anonim válasza:
Kapusról is van gól. Elég lenne a csajtól egy kis visszaigazolás, hogy nem nekem nem a Berki kell a Bentleyével hanem megfelelsz te is. Itt már nem a nőnek kell kezdeményezi, csak rá kell ébreszteni a srácot, hogy nem feleslegesen fáradozik és kell a nőnek.
6/10 anonim válasza:
5: Hát pedig én zt mondodm, hogy pont hogy a lezdemyényezés maradt el!
7/10 anonim válasza:
Mert tudja, hogy nincs esélye, de nehéz neki lemondani a nőről, vagy esetleg úgy gondolja, hogy barátkozni még tudna.
8/10 anonim válasza:
én ezt akkor csináltam mikor szerettem a lányt, de tudtam hogy nem fog szeretni viszon. és hogy mi az oka annak hogy ezek után is ráírok? nagyon jókedvel ébredtem reggel, érősnek érzem magam ahhoz hogy egy próbát megér, és viselem a kudarcot ha jön. aztán elég másnap bal lábbal kelni.
9/10 anonim válasza:
6 A kérdés úgy kezdődik, hogy tudtára adja a nőnek, hogy tetszik neki. Ez nem elég kezdeményezés? Vagy kézenállva kellene ezt mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!