Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A 22 éves fiamat nem érdeklik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 22 éves fiamat nem érdeklik a lányok, csak tanúl és semmi mást nem csinál. Nincs ez így jól! Hogyan tudnék segíteni neki?

Figyelt kérdés
Ugye egy apának a legfontosabb hogy a gyermekei boldogok legyenek. Két fiam van. A kissebbik 22, míg a másik 28 éves. A 28 éves fiamnak már van felesége is, sőt, kisgyermekük is született. És a 22 éves fiamnak meg még soha nem volt barátnője... Nem csajozik, nem ismerkedik, soha nem pettingelt és még szűz is, nem csókolózott, az ég adta világon SEMMIT se csinált még lánnyal. :( És ez iszonyatosan nagy kudarc nekünk, a feleségemmel együtt... Nagyon fáj, mert akarva vagy akaratlanúl, mi magunkat érezzük a hiba forrásának. Mi mindig is arra neveltük őket hogy legyenek kedvesek és udvariasak a lányokhoz, hogy legyenek a társaság tagja. A 28 éves fiamnál ez tökéletesen működött, már 16 évesen javában csajozott, jók voltak a jegyei, egyszóval kiváló kamaszkora volt. :) De a 28 éves fiamnak nem ilyen gyermekkort szánt a sors... Semmilyen eredménye nem volt soha a nőknél. Ez még 17 éves koráig nem is volt olyan zavaró, mondogattam magamban semmi gond, semmi gond, majd belejön... Hát nem így történt... Aztán 19 éves korában azt hazudta nekünk hogy van barátnője (azért hazudott hogy büszkék legyünk rá és hogy ne legyünk szomorúak). Boldog is voltam és roppantúl örültem. Aztán most, előző héten megtudtam a borzalmat... A fiamnak SOHA nem volt barátnője, végig hazudott arcátlanúl!! KB 4-5 kapcsoaltott talált ki és én mind végig azt hittem, minden rendben... :( Istenem, úgy fáj a dolog. És úgy érzem, én hibáztam. A személnyes kudarcomnak érzem a dolgott... Azt érzem, kudarcott vallottam mint apa... Próbáltam beszélni a fiammal a dologról, de nem akart. És abszolút nem érdklik a nők. Ugyanakkor megesküdött, hogy nem meleg és soha nem volt semmiféle kapcsolata egy másik fiúval. Az ismerősei szerint se meleg, sőt, azt mondják hogy egész biztosan nem az. Teljesen belebetegedtem a dologba... Mit javasoltok?
2010. máj. 6. 12:20
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
79%

Egyik probléma, hogy érettebben gondolkodom a koromnál és emiatt a nálam jóval idősebb nők keresnek meg, ami szerintem első kapcsolatnak nem szerencsés.

Mond már meg nekem hogy miért nem szerencsés???!!!

Ez nagyon érdekelne!

2010. máj. 6. 16:37
 32/50 anonim ***** válasza:
47%

tudod mit f@szikám, én örülnék a helyedben hogy ilyen mentalitással van a mai k*rva kolóniához, mert tényleg nem érdemli meg az 1%-a sem hogy egy gyufát is arrább tegyél értük.

Amúgy baromi boldogan meg lehet élni nélkülük is, de mindenképpen nyugodtabb öregkor várományos a dolog.

2010. máj. 6. 16:39
 33/50 anonim ***** válasza:
31%
azért nem szerencsés mondjuk 40 éves nökkel kezdeni, mert a megereszkedö mell és a löttyedt fenék már nem olyan jó mint a friss feszes.
2010. máj. 6. 17:06
 34/50 anonim ***** válasza:
19%
Nekem sajna majdnem ien sorsot adott a teremtő... Csak annyi külömbséggel, hogy NEKEM LÁNYOM van. De 18 évesen Ő is lesza.ja a fiukat...Pedig lassan szeretnék már unokát is!
2010. máj. 6. 17:12
 35/50 anonim ***** válasza:
76%
Aham értem. AKKOR VEGYETEK GUMINŐT! Az biztos nagyon feszes mindenhol, és nem kurvul.
2010. máj. 6. 17:13
 36/50 anonim ***** válasza:
85%

A videojátékokkal és WoW-val kapcsolatban:

A vicces dolog, hogy van egy 19 éves ismerősöm, aki pont ilyen, kivéve, hogy nem érdeklik számítógépes játékok, WoW. Viszont a 3 évvel idősebb bátyja számítástechnikát tanul, nagy WoW rajongó, de a barátnőjét WoWon ismerte meg. És hiába való a barátnője másik országból, sikeres párkapcsolatban vannak, és van rá lehetőség, hogy egyetem után összeköltöznek, egyebek. Szóval szerintem egyáltalán nem a videójátékoktól és ilyesmiktől függ, és előbb-utóbb úgyis kinővi. Igazából meg az is, egy ismerkedési lehetőség, mint a példám mutatta.

Ami meg az aszexuális ismerősömet illetti (mást nem tudok rá mondani, nem érdeklik a lányok, de nem homoszexuális, ismerek olyan fiúkat is, de ő nem az), szerintem baj van eleve a norm kapcsolat teremtésével, vagy nem is tudom.

19 éves vagyok, és sose volt 'pasim', nem is csókolóztam, még kézenfogva se mentem fiúval. Mindig volt és van aki tetszik, csak hát én nem kellek senkinek, akinek meg mégis, az meg általában csak vmi barátnőt akar már nagyon. De én úgy vagyok vele, hogy nekem nem kell pasi csak azért, hogy legyen pasim, mert nem éri meg. Nekem ha valaha lesz barátom, akkor én abba a srácba szerelmes leszek mielőtt összejövök vele, és elvárom, hogy ő is az legyen belém. Nem nagyon reménykedek már, de soha nem fogom lejjebb rakni a mércét, inkább halok meg szűzen, mint hogy elmondhassam, hogy volt egy pasim, de nem volt komoly. Én nagyon komolyan veszem ezt az egészet.

Jah igen, amúgy meg, csak hogy egy kis iróniát halljatok, az a bizonyos aszexuális ismerősöm amúgy eléggé bejön. De hát nem tudok vele mit kezdeni, nem érdekli a csajozás. Mondjuk így emberi kapcsolatokban elég rossz, meg szinte összes ismerősöm szerint nem néz ki jól egyáltalán (engem egyáltalán semmi se zavar a külsejében). És így jól elvagyunk, még a családjával is jól elvagyok, de tudom, hogy semmi se lesz, mert aszexuális.

Szóval nem jól van ez így, hogy vannak ezek az aszexuális emberek, de nem lehet velük mit kezdeni. Mindenkinek az kell, ami neki jól esik. Ha neki jó barátnő nélkül, akkor hagyjátok, mert úgy jó neki. De ha szeretne barátnőt, akkor adjatok neki tanácsot, segítsetek. Szerintem kérdezzétek meg, hogy szeretne-e vagy nem barátnőt, és ha nem, akkor fogadjátok el, ha azt mondja igen, akkor meg segítsetek neki, mint mondtam. De azt is közöljétek, hogy nem várjátok el, hogy legyen neki barátnője, mert neki kell tudnia, hogy mit akar, és mi a jó neki. Meg elvégre nem gyerek, rá tud jönni, hogy jólérzi magát barátnő nélkül vagy sem... Meh, bocsi az extralong hozzászólásért.

2010. máj. 7. 07:24
 37/50 anonim ***** válasza:
55%

Kedves 07:24

Aranyos, rendes lánynak tűnsz - fura hogy még nemtalálkoztál normális pasival.

Tanuló vagy? vagy dolgozol? Milyen környéken laksz? - Mit szeretsz csinálni szabadidődben? Mik a hobbijaid? - Mi az ami érdekel téged az életben? :)

Ha van kedved megválaszolod nekem? - Ide vagy mail-be

Pusztán kíváncsiság :) Hogy milyen is egy hozzád hasonló rendes lány - de most konkrétan rád vagyok kíváncsi -

Előre is köszönöm :)

2010. máj. 7. 09:24
 38/50 anonim ***** válasza:
59%

Elsőéves egyetemista vagyok, koleszos.

Szeretek rajzolni, olvasni, de jobban kedvelem a japán mangákat és animéket a legtöbb nyugati filmnél, sorozatnál, mivel úgy érzem, hogy több mondanivalójuk van, komolyabb témákat dolgoznak fel, és érdekes szemszögből mutatnak dolgokat. Hollywoody clishé filmekből, sztárocskákből rég elegem lett. Könyvekből főleg fantasyt, történelmit és krimit szeretem.

'Bulizni' nem járok, és soha nem voltam részeg, nem is tervezem, de barátokkal szeretek összejárni, beszélgetni. Egy pohár bort a vacsorához szívesen megiszok (sört ki nem állhatom), de többtől csak álmos leszek.

Valamint szeretem a szerepjátékokat, úgy mint asztali szerepjátékok, online vagy számítógépen nem nagyon játszom ilyenekkel. De így barátokkal összejönni és játszani nagyon szeretek.

Most, hogy így koleszos vagyok, tanulgatok főzőgetni, meg sokkal jobban önállósodtam.

Amúgy szeretek nyitott lenni, és elbeszélgetni emberekkel, de csak kevés, közeli barátom van, de őket nagyon szeretem.

Túl sok helyre nem járok el, mert nincs annyira sok időm, meg nincs értelme eljárnom kocsmázni vagy ilyesmi, mert nem élvezném, ahogy discot és egyebeket se.

Van így jópár elvem, amihez szigorúan tartom magam. Talán kicsit túl idealista vagyok. De van pár elvem és elvárásom, amiből nem engedek (elég makacs vagyok). Általános iskolában, és középsuliban nem kedveltek, különcnek tartottak, de itt most egyetemen nagyon aranyosak és elfogadnak, de azért korábban is találtam egy-két különc barátot.

Jah igen, geológusnak készülök, és szeretnék sokat utazni majd, de a nagy vágyam, hogy legyen egy cicám (nagyon szeretem őket, bár allergiás vagyok a szőrükre), szóval valószínűleg majd keresek egy lakótársat, aki vigyáz a cicámra, amíg utazgatok.

És kicsit ugye idealista vagyok, szeretnék tenni vmit globális problémákkal kapcsolatban, de tudom, hogy nincs sok esélyem, mert nincsenek kapcsolataim, pénzem, befolyásom, egyebek.

Külsőre nem vagyok szép, de közel se vagyok visszataszító vagy ilyesmi, mindenesetre férfiak nem igazán találnak vonzónak, és egyáltalán nem érdeklődnek irántam, mint barátnő anyag.mi

Gyakran a közvetlenségemmel meg tudok embereket bántani, ha nem is akarok, és hirtelen haragú vagyok, de általában nem tartok haragot. Ha viszont valami olyan kaliberű történt, ami miatt komolyan haragot tartok, az egy életre szól.

Valamint nem csak, hogy a pasik nem érdeklődnek (életemben összesen kettő érdeklődő volt, de egyik se érdekelt engem úgy), de nekem elég szigorú elvárásaim, és preferenciám vannak, amik miatt a legtöbb pasi kiesik a képből. Ilyesmik például, hogy nem tűröm meg, hogy dohányozzon, lerészegedjen, vagy sört igyon (tényleg nagyon nem szeretem a sört), vagy hogy sportot nézzen / mecsekkre szurkolóként járjon. SEmmi bajom a sporttal, egészséges, meg jó dolog, de egyáltalán semmi értelmét nem látom annak, hogy sportot nézzen valaki így rendszeresen. Ha tetszik neki a sport, sportoljon, én támogatom, de irritál, ha az foglalkoztatja, meg azt bámulja egy pasi.

Meg szeretem egy pasiban ha művelt és okos, és lehetőleg tudjon megnevettetni. És mindig van egy-két ilyen, de nekik sose kellek, nekem meg az ízlésem nem úgy tűnik, hogy változik. Szóval inkább főleg feladtam a dolgot.

Legszívesebben persze teljesen feladnám a szerelmet és ilyesmiket, de hát a szívnek nem lehet parancsolni, és kifejezetten romantikus alkat vagyok.

Most is aki úgy tetszik, tudom, hogy semmi esélyem, de nem tudok mit csinálni. Az egyetlen, amit tudok, hogy nem rontom el a jó barátságunkat azzal, hogy tudatom, hogy többet érzek iránta. Régebben, egy hasonló esetben szerelmet vallottam, de visszautasítottak, és érzelmileg és lelkileg nagyon megviselt és tönkretette a barátságunkat. Úgyhogy olyat soha többet nem csinálok.

Hát nem tudom, lehet, hogy a pasik azt se szeretik bennem, hogy van véleményem, akaratos, és makacs vagyok, és nem félek különcnek lenni, és nem szorulok segítségre. Nem éppen pasifogó tulajdonságok.

Na de mindegy, ez is jó hosszú lett... Remélem nem nagy baj, hogy ezt ide rakom.

2010. máj. 7. 10:22
 39/50 anonim ***** válasza:
85%

Most látom hogy nem lehet neked privát e-mailt írni - szóval előre is elnézést hogy szét offoljuk ezt a témát :)

Szóval - Az igényeid nem nagyok sőt - perpill én még túl is szárnyalom ( nem nagyképűségből mondom, de így lehet annak tűnik) - Tisztában vagyok vele hogy milyen a pasik nagy% a - de itt biztos azért írják magukról sokan h normálisak, mert eleve a bunkók nem kerülnek fel ilyen oldalra, csak akkor ha jót akarnak nevetni másokon.

Lényegében így ahogy leírtad magad, tetszik az egyéniséget :) - a macsek nálam is szerepel a listán :)) amint lesz saját lakás, vagy lakótárs aki megtűri, feltétlen lesz egy házi kedvenc - kutyámtól elég messze vagyok otthonról - de ő már hozzászokott hozzá - meg milyen lenne albérletbe egy kaukázusi :)

Remélem tudod hogy az ilyesmi allergiába bele is lehet halni :(

Eléggé foghíjasan tudom itt kifejezni magam dolgoznom kell... Éljen Az épületgépészeti tervezés :)) Azért kértem tőled mailt, mert jó lett volna beszélgetni. Itt nemigazán tudok rendesen írni - Be kell fejeznem még egy áruházat.

Meg amúgyis gondolom jó messzire laksz Miskolctól :)

Nah minden jót :P - Back to Work

egy 22F

2010. máj. 7. 11:03
 40/50 anonim ***** válasza:
79%
szerintem nincsen ezzel semi gond,2122 éves vagyok én is,idáig egy nővel voltam ami kudarcba fulladt,meg nagyon sokba voltam plátói szerelmes,ezek mind kikosaraztak,szóval én nem is nagyon merek kezdeményezni lányoknál ,igaz csak ezt a fajt szeretem,mert nem tudom ennek a mai világnak az igényeit teljesíteni,és inkább a családomba temetkezem,jól megvagyok így,egyszer talán majd engem is utolér a végzet,pedig állítólag helyes fiúvagyok,de önbizalmam erősen karcolja a nullát!szerintem kedves apuka a fiaddal is igen hasonló helyzet lehet.
2010. máj. 7. 13:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!