Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, sértő lenne ha a párotok jegyzeteket készítene rólatok?
Figyelt kérdés
Például beszélgettek, és felirkálna magának olyan jellegű dolgokat, hogy mit kérdezzen meg másnap/legközelebb ami figyelmesség jelei, pl múltkor nem voltál jó, akkor fel van írva, hogy érdeklődni, meggyógyult-e.2017. jan. 17. 01:19
1/28 anonim válasza:
Kicsit fogyatékos? Vagy mi baja?
2/28 anonim válasza:
Hat eleg fura lenne. En igy valami fogyatekosnak hinnem ezek utan :D
3/28 anonim válasza:
Szerintem ha valaki figyelmes nem kell felírnia, ha fontos vagy úgy is eszébe jut és megkérdezi.
5/28 anonim válasza:
Nem sértő, csak nem érzem hogy miért nem jegyzi meg, mint más normális ember. :D
6/28 anonim válasza:
Lehetséges hogy csak autista-féleség gyenge szociális érzékkel, ami persze a neurotipikus extrovertált diktatúra szerint nagyobb bűn, mint a tömeggyilkosság, és erősen lenézik.
De legalább próbálkozik.
7/28 anonim válasza:
Az utolso elso mondata lehet valahol az igazsag.
Lehet volt olyan kapcsolata ami azert lett vege mert nem figyelt a tarsara. Most raneveli magat :D
9/28 anonim válasza:
Sértőnek nem érezném, csak nagyon furának.
10/28 anonim válasza:
Nem sértene :) Én is szoktam jegyzeteket készíteni érdekes, vagy fontos kérdésekről, de nem a párom előtt, hanem amikor nem vagyunk együtt. Az már fura, ha beszélgetés közben előveszel egy noteszt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!