Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hosszú távon totál egyedül élni?
27/F
Mivel személyiségemből kiindulva sajnos arra jutottam, hogy én rossz helyre és rossz korba születtem, és a büdös életbe nem fogok magamhoz hasonló nőt találni. Mármint olyat, aki annak ellenére hogy nagyon szép, nem smárolgat idegenekkel bulikban, életében összesen csak maximum 1-2 ember legyen akivel smárolt, (vagy még jobb, ha egy se) legyen szűz, nehezen (lehetetlennel határos módon) kapható, stb. Tudom, tündérmese az ilyesmi, és én már nem is hiszek benne, "használt termék" meg nekem nem kell, mert a tudat csak felőrölne, hogy neki már a második, vagy sokadik vagyok, olyan hegyre mászom fel, ahol előttem már jártak. Higgyétek el, tudom miről beszélek, volt már hogy szerelmes lettem, de a tudat, hogy az a lány bizony már másnak is megvolt, teljesen kicsinált idegileg. Vívódott bennem a szerelem és a büszkeség, de olyan keményen, hogy majdnem beleőrültem. Kínlódtam, le is fogytam, de végül a büszkeség győzedelmeskedett a szerelem fölött. Soha többé nem akarok hasonló szituációba kerülni, úgyhogy az maradt nekem, hogy egyedül fogok maradni életem hátralévő számos évére.
Eddig ott voltak a szülők, testvérek, de most lett egy saját lakásom, úgyhogy magam vagyok már csak.
Hosszú távon egyedül élőket kérdezem, hogy milyen is ez az életforma? Ha az ember megszokja, lehet élvezni is? Vagy beleőrül az ember? Mármint, a filmes sablonok szerint az agglegények lepukkant, elhízott férfiak, a nők meg olykor kutyákkal, macskákkal veszik körbe magukat, és úgy beszélnek hozzájuk mintha emberek lennének, vagy mélyen vallásosak lesznek, stb. Nem tetszenek ezek a végkimenetelek :)
Persze, én az edzéstervemet, és a testépítést soha nem fogom feladni, úgyhogy elhízni nem fogok, lepangani se, csak attól félek, hogy unatkozni fogok. Rengeteg évem van még hátra...
Jah, én amúgy megértem ezt a dolgot... Csoldálkozok azon, hogy még nem jöttek olyan kommentek, hogy dobj el minden elvet, és kezdd el élni az életed, de gondolom ez nálad nem így menne.
Olyan lehet ez, mintha egész életedben spórolnál egy érinthetetlen luxusvillára, de aztán rájönnél, hogy a sok spórolás semmit nem ért, mert csak olcsó putrikat találsz mindenhol, amikre nem is kellett volna spórolni. Akkor már jobb inkább megtartani magadnak a pénzt, még ha onnantól már felesleges is...
Amúgy miért ne lehetne egymást birtokolni, ha közös az érdek? Ha lenne egy női ellenpólusom, szerintem tökéletes lenne a harmónia. Szerintem amúgy vannak is olyan párok, akiknek összejött ez.
Griffin
Isten ments, hogy öngyilkossági gondolataim legyenek :) Pont hogy élvezni szeretném az életet, Ha-Kuna-Ma-Tata, van sok barátom, akikkel el lehet lenni napközben, csak otthon azok az üres szobák... Egyelőre még jól viselem, kicsit olyan "földesuras" érzés, de félek hogy egyszer meg fogom unni.
És amúgy Te mit tudsz felmutatni egy ilyen lányért cserébe? Azt hogy gyúrsz? :D Édes f@*zom... Nekem olyan nő KELL (mert ugye neked ez jár) aki NAGYON szép de emellett legyen szűz legyen nehezen kapható legyen erkölcsös blablabla... Ez szép komoly kívánságlista. Kiszórtad vele a cselekvőképes korú nők 99%-át. Megmondom őszintén én is így voltam mint te 15-16 éves koromba. Te 27 vagy. Ha eddig nem nőttél fel eléggé ahhoz, hogy ne a szüzesség legyen az első szempont akkor már sosem fogsz.
Én is szívesen írnék listát, hogy a csajnak milyen tulajdonságokkal KELL rendelkezni és aki egy kicsit is eltér azt szépen kihúzom a listáról és megyek tovább. Parányi agyadban meg sem fordult gondolom még olyan gondolat mint például a másik elfogadása, az önző vágyaink elengedése stb.
Az, hogy Te ennyire ragaszkodsz a szüzességhez és úgy érzed ez sérti a te büszkeségedet elég mélyen gyökerező önértékelési problémákat sejtet. Tapasztalatból mondom, én is ilyen voltam tini koromba csak én kinőttem. Te nem vagy 100-as azért ezt ismerjük el.
És persze lehetnek ilyen elvárásaid mert te is azt nyújtod amit kapni akarsz. Csak egyrészt nem biztos, hogy amit te nyújtasz az elég lesz majd ha ne adj isten találsz egy ilyen lányt, másrészt ha mégsem akkor pedig nem kell pampogni siránkozni mert magadnak köszönheted hogy egyedül leszel.
De csak, hogy valami hasznosat is írjak: Szűz lányokat nem olyan nehéz találni mint gondolod de szerintem te rossz helyen keresed őket. Szórakozóhelyek szerintem nagyjából kilőve bár biztosan van ott is 1-2 szép fiatal lány akik még nem voltak pasival, de milyen kár hogy nincs rájuk írva. No meg azért aki nagyon szép amilyenre Te vágysz hát közülük azért tényleg elég kevesen érik el szüzen a 20 éves kort szóval gimis lányok talán szóba jöhetnek esetleg egyetemisták akik sokat tanulnak és ücsörögnek a könyvtárban és az öltözködésükön is látszik, hogy nem kihívó nem a legdivatosabb vagy visszafogottak stb azért ezt lehet látni.
Csak azért tényleg ne legyél biztos benne, hogy majd esetleg egy 30 éves szűz amatőr testépítő férfi fog kelleni ezeknek a lányoknak.
"Rengeteg évem van még hátra..."
Ebbe pedig végképp ne legyél biztos!
17-es
Egyrész köszi a választ mert olvastam hasznos dolgokat is, másrészt viszont a személyeskedő szidalmazásokat lehetett volna mellőzni...
Én nem követelőzök... Soha nem követelőztem senkinek, egyszerűen csak keresgéltem a tűt a szalmakazalban, vagyis inkább a szalmát a tűkazalban, de végül nem találtam meg. Senkinek nem ártottam eközben, és nem szidom a világot, mert nem jött össze. Egyszerűen csalódtam, és tovább szeretnék állni.
Lehet nem vagyok százas, de senki se az. Ki így, ki úgy. Nem vagyunk egyformák. De például ázsiai országokban, falvakban, azért osztoznak a hozzám hasonló gondolkodásban, úgyhogy nem vagyok ezzel egyedül. Rossz helyre születtem ebből a szempontból, de ez van. Változni nem fogok, nem is tudnék, és nem is akarok. Persze, él bennem még minimálisan a remény, hogy egyszer találkozok egy ilyen lánnyal, de ez már csak az a kellemesen ködös remény, amivel szemben nincsenek elvárásaim. Ha egyedül maradok egész életemben, akkor azt kell megszoknom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!