Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha nem gyakran járok el a párommal otthonról?
Sziasztok. Nagyon boldogok vagyunk együtt a barátommal, szeretjük egymást, és rengeteg közös van bennünk. Voltunk már moziba, sétálni stb. De a legjobban otthon szeretünk lenni a melegben, kettesben ....(ha értitek mire gondolok ;))
Ez most baj? Nem tartunk semmit sem unalmasnak, csak egyszerűen élvezzük egymás társaságát a nyugiba. Mennénk mi néha szívesen városba, ide-oda csak sokat dolgozik, én meg sokáig vagyok suliba. És mire oda jutunk hogy találkozunk mind2-en nagyon fáradtak vagyunk. Múltkor lelkifurdalása volt hogy nem visz engem sehova. Mondtam neki hogy semmi gond,az is jó ha kettesben vagyunk, sőt.. Így ünnepek alatt amúgy sem volt sok időnk egymásra, barátok-rokonok...Vannak még valakik hasonló helyzetben? Vagy akik csak simán szeretnek a nyugiba lenni? Vagy nincs időtök a párotokra stb?
Tapasztalatokat üzeneteket szivesen várok.
Ez egyedül kettőtökön múlik. :)
Nincs arra egy adott "recept", hogy hogyan és mitől lesz egy kapcsolat jó. Van, aki azt szereti, ha minden másnap eljárhat bulizni. Van, aki jobban szeret otthon, kettesben lenni a szerelmével. Egyéni preferencia kérdése. :)
Mintha csak magunkat latnam :D mi is inkabb filmezunk, jatszunk, szeretkezunk, beszelgetunk itthon, nem surun jarunk el. Setalni szoktunk, meg egy kozelebbi nagyvarosba ahova tervezunk koltozni (nagyon megszerettem, szeretek oda jarni) de egyebkent ritkan mozdulunk ki, olyan 2-3 hetente. Poenkodtunk is neha hogy "na, ssinaltunk olyan dolgot amit a normalis parok szoktak"
De termeszetesen mi is normalisak vagyunk, ahogy ti is. Imadjuk egymast, sosem tudnank megunni a masik tarsasagat. Hidd el, ha nektek igy jo, akkor csinaljatok!
Dehogy baj! Ti ilyenek vagytok! Néha, egy - egy program, kirándulás, külön - külön; haverozni - barátnőzni kell! :D de egyébként okés a dolog!
Főleg ilyen időben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!