Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak többségének miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak többségének miért az az egyik legfontosabb dolog, hogy a lány vékony legyen?

Figyelt kérdés

Biztos fogják páran írni, hogy nekik nem, de azért lássuk be, a legtöbbnek igen.

De miért, őszintén?

2017. jan. 9. 14:40
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
83%
Az attól függ nekem nem jönnek be a nagyon vékony lányok,ahogy azok se akik el vannak hízva.Olyan lánnyal tudok járni akinek van egy kisebb feleslege,de nem az a egészségtelen elhízott kategória,ahogy vékonyságban is van egy egészséges és egy egészségtelen kategória.
2017. jan. 9. 15:43
 22/24 llorTllorT ***** válasza:
isten örizzen a zörgő csontoktól 😂 a vékonyakat nem csipázom és a kövéreket sem .én is figyelek magamra,sportolok a páromtól is elvárom ,hogy jó formája legyen.
2017. jan. 9. 17:56
 23/24 anonim ***** válasza:
Mert már vékonyan maradni nehezebb,mint meghízni,meg "státusz szimbólum". Legtöbb magyar pasinak bizony valahol ezt jelenti a párja,nem azt,hogy igazán szereti,hanem nehogy beégjen a haverok előtt egy molettebb csajjal.Ha mondjuk 10ből 6-7 pasi példát venne igényesség terén a bolgárokról,még azt mondanám,igazuk van.Meg akkor is,ha úgy várják el,hogy ők vékonyak/sportosan.
2017. jan. 9. 21:04
 24/24 anonim ***** válasza:

Nem ez a legfontosabb dolog! Nekem például az arc nagyon fontos, fontosabb mint az alkat!

Viszont közelmúltban két olyan alkalom is volt mikor megöleltem egy kövér és egy karcsú nőt.

Csak úgy barátilag, bár a kövér annyira nem barátilag ölelgetett meg bújt de mindegy. Szóval míg a kövérnél annyira nem mozdult meg bennem semmi, a karcsú nőnél már igen, pedig ő jóval idősebb nálam. Szóval ez egy testi reakció, gondolat volt.

Ha szavakkal kéne leírni akkor azt mondanám egy kövér nőnél sokkal vonzóbb, dekoratívabb egy karcsú nő. Ezért fontos ez sokmindenkinek.

Legyünk őszinték, bármennyire is vagyunk közös nevezőn valakivel, ha külsőre, szexuálisan nem vonz, nem tettszik a másik, akkor ott a kapcsolat halálra van ítélve.

2017. jan. 10. 02:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!