Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak többségének miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak többségének miért az az egyik legfontosabb dolog, hogy a lány vékony legyen?

Figyelt kérdés

Biztos fogják páran írni, hogy nekik nem, de azért lássuk be, a legtöbbnek igen.

De miért, őszintén?

2017. jan. 9. 14:40
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
63%

Hmm Ugyanazon ok miatt, amiért valakinek Toyota Supra-ja van, vagy épp egy Subaru Impreza-ja. Iszonyat dögös, szexi. Jó ránézni, akármikor, akárhol, akárhogy. Mindenhogy szép, nem csak részegen. A további jó dolgok akkor jönnek mikor beindul. :P

Jó nyilván nem az a legfontosabb egy nőben, hogy vékony legyen. Akinek ez a mindenség, az egyszerűbb mint a faék... de azért nem is leszarom kategória, hogy egy disznó a barátnőjük, vagy egy gyönyörű egészséges nő. Mindenki önmagával egy szinten lévőt próbál választani külsőre, belsőre egyaránt. A legtöbb férfi nem elhízott, ezért igazából szóba sem jön náluk a duci nő, mert megtehetik, hogy olyat választanak, akit nem kell azzal cseszegetni egész nap, hogy fogyjon le, mert nem illik hozzá, és ő valójában nem egy disznóval akar járni.

Nem is értem miért írtad ki ezt a kérdést. Mondjuk ezen az oldalon egyik kérdezőt sem értem, olyan magától értetődő dolgokat kérdeznek állandóan.

2017. jan. 9. 14:54
 12/24 anonim ***** válasza:
82%
Alapvetően mert evolúciósan az egészséges megjelenésű egyeddel előnyös párosodni. Egy egészséges test pedig sem túl sovány, sem túl kövér.
2017. jan. 9. 14:57
 13/24 anonim ***** válasza:
68%

Mert születésünk óta ezt tolják ránk, hogy a nő akkor szép ha karcsú-kecses, őzikeszerű.

Minden film és könyv erről szól, a szép pillangó kislányokat mindenki szereti és jutalmazza, már az oviban is. A kis dundusok a sarokban szomorkodnak vagy erőszakosan püfölik a pistikéket hogy vele is játszanak.

2017. jan. 9. 14:57
 14/24 Diavolino44 ***** válasza:
78%

Nekem a tokeletes no nem a vékony hanem a formás.

Amugy volt itt egyszer egy kerdes feltéve, melyik korosztály milyen tipusú noket szeret. S nagyon érdekes volt, legalábbis számomra az eredmény, a harminchoz közeli es azon tul levők szinten a formás lányokat kedveltek, míg a fiatalabbak a vekonyt.

Igen, érdekes kerdes, szerintem talan a media az ami ugye a vékony noket teszi, az ideális pozícióba, (s havonta van minimum egy poszt a Facebookon, ahol kiderul, hogy nekünk a formás lanyok tetszenek) s talan huszonéves korban meg kevésbbé az "anya tipusú" lanyok amik megmozgatják a fantáziánkat. A kifejezetten elhízott testalkat bizonyos kultúrákban vonzó, nyugati társadalomban egyáltalán nem.

2017. jan. 9. 15:05
 15/24 anonim ***** válasza:
49%

Sokkal vonzóbb egy vékony lány, mint egy túl súlyos.

De a vékonyságnál is van egy határ.

Az előző exeim sem voltam kövérek, inkább átlagosan. A jelenlegi barátnőm vékony, magasságához képest tökéletes. Engem rögtön az vett le a lábamról, iszonyatosan bejött/bejön.

2017. jan. 9. 15:07
 16/24 anonim ***** válasza:
0%

A Supra miért dögös? :D Inkább szomorú. Esküszöm, mindig megsajnálom, ahányszor látok egyet, olyan szomorú szegény. Akkor már egy FD3S, ha már dögöset akarok :D

(Értem egyébként a példád, és jó is, csak kukacoskodok :D )

2017. jan. 9. 15:12
 17/24 anonim ***** válasza:
45%
Mert az szép
2017. jan. 9. 15:13
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
A Supra azért dögös, amiért egy szürke nagypapa opel astra, és egyéb A-ból B-be ásítva eljutós autó eszköz soha nem lesz az. :D A supra-ban nem az ásítás miatt esik le az állad.
2017. jan. 9. 15:21
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
az első válaszoló vagyok. Látom fáj az igazság...
2017. jan. 9. 15:24
 20/24 anonim ***** válasza:
23%

Egyáltalán nem minden pasinak fontos. Csomó olyan párt is látok, ahol a lány teltebb alkat, formás, vagy éppen kövér. Ráadásul a legtöbb vékony lánynak nincsen se melle, se segge, ami szintén nem jön be mindenkinek.

Szóval nem érdemes ezen kattogni. Úgyis lesz olyan, akinek így fogsz tetszeni.

2017. jan. 9. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!