Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon beteg dolog ez?
Figyelt kérdés
Ha vékony fiú létemre az a félisten hogy egy kövér lány rám feküdjön/rám üljön..,2016. okt. 21. 22:50
1/6 anonim válasza:
Nem az,találsz is hamarosan,csak bírd szuflával,,,én meg a vékony fiatal csajokat szeretem,,
2/6 anonim válasza:
Nem. Ugyan nekem nem a ráülés jön be, de vékony srácként a telt csajokat szeretem. Nőiesen szexik. Ne aggódj, találsz megfelelő csajt! :D
3/6 anonim válasza:
nincs ebben semmi beteges, kinek mi jön be, és ez igy van jol.
4/6 anonim válasza:
Nem beteg dolog ez, inkább ritka. :)
Nem nagyon találkoztam még olyan pasival, aki szerint a telt lányok szépek. Mindenki a vékony csajokra bukik, a teltebbeket pedig lenézik. :)
19/L
5/6 anonim válasza:
hasonló vagyok én is, mármint nekem a nőiesen telt alak teszik, nem a "kövér" (de ugye kinél mit takar), meg a "rám feküdjön/rám üljön" rész attól függ milyen kontextusban értendő, de ebben sem látok semmi beteg dolgot :D
am a teltebb alak is sokaknak vonzó, de nagy részük a haverok miatt nem merik felvállalni :)
nekem a legjobb barátom testes, mégis sok csajra mondja, hogy "dagadt" amikor páron csak pár kiló felesleg van :D
szóval tőle is kaptam a beszólásokat, jó azért nem durván, de ettől még mindig nem gondolom betegesnek azt, hogy tetszik a teltebb alak...
23F
6/6 anonim válasza:
Ez nem gond, teljesen normális, a barátnőm 110+ kg és szokott rajtam "feküdni"/lovagolni.. Az arcra ülést nem értem, de van egy olyan fétis is. Bizonyára természetes ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!