Kb 4 hónapra el ment a gekkom de meg lett nagyon vékony de nincs baja. Épp vedlik es a lábain nem nagyon jön össze a dolog gyenge és nem eszik. Fogtam neki pici tücsköt oda raktam elé de nem eszi meg. Mit csináljak hogy le vedlegyen és hogy egyen?
Repashy gekkótáp. Én ezzel hoztam vissza egy gekkót a halál széléről. Valamint banánpépbe kevert korvimint is kapott.
Amikor hozzám került, a fejét se tudta felemelni, rágni sem tudott. Ma már teljesen visszanyerte az erejét, ugrik, szalad az üvegen.
Szia!
Először is, milyen gekkóról van szó?
Hol történt az eset? Budapest esetén vidd el állatorvoshoz (ajánlom az Exopet rendelőt, értenek a hüllőkhöz: Budapest, Jász u. 46, 1135, de ha felhívod őket, akkor is tudnak segíteni), ahol tudnak adni olyan készítményt, amit vízzel kell hígítani, és a szájára csöppentve lenyalja. Amíg meg nem erősödik, mindenképpen így kéne etetned.
Esetleg széttrancsírozod a lisztkukacot, kis vízzel elkevered, és úgy csöppented/kened a szájára.
Lehet nekem van is otthon ilyen készítményem, ha gondolod, megnézem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!