Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok együtt sportolni a párotokkal? Ha igen, akkor miket?
Amikor voltak, igen. Bringázás, ping-pong szabadtéri parkban, otthon felülések-fekvőtámasz-lépcsőzés, ugrálókötelezés. Most, több mint 1 éve futok, ha újra lesz valakim, megpróbálom majd elcsábítani erre, mert iszonyú jó hatással van rám. :P Túrázni/kirándulni is jó dolog, meg a power walking-ozás is. De télen max. uszodába tudtok menni, edzőterembe (aerob edzés/anaerob/cardio) squashelni, bowlingozni/tekézni ilyenek.
Aerob tartományban történnek: kocogás, úszás, biciklizés, aerobik, tánc, hegymászás stb.
Anaerob edzések: súlyzózás, izomerősítő gyakorlatok, sprint futás stb. Akkor max jógázni tudtok még, lányoknak stepaerobick stb.
Én Wing Tsunozom évek óta, és van egy lány ismerősöm, aki velem együtt járt edzésre még anno, és baromi jó, hogy tudunk közösen gyakorolni. Ez olyan harcművészet, ahol a gyakorláshoz elég jó, ha van egy partner, aki veled azonos szinten van, és tudtok együtt gyakorolni. Szerintem szórakoztató (én nagyon szeretem na..) és hasznos is. Nem kell futni. Kéz technika, később lábmunka is van magasabb szinten, de nem futás. Nők is simán csinálhatják.
Amikor barátnőm volt, akkor az alapmozgásokat, bemelegítő gyakorlatokat mindig megtanítottam nekik, mert engem kikapcsol, relaxál, és nagyon szeretem, ezért meg akartam nekik mutatni. :)
Csak hát azt mondod, hogy kis faluban vagytok... kéne egy alap tudás ahhoz, hogy már közösen tudjatok gyakorolni. De amúgy szerintem bármi harcművészetet vagy küzdősportot közösen űzni király lehet.
És a tánc is egyértelműen páros.
Múltkor 2 napig izomlázam volt a combomban, mert egész hétvégén szexeltünk.
Viccet félretéve: nem szoktunk, mert az ember utál sportolni, egyedül focizni szeret, de én meg nem szoktam a haverjaival kimenni focizni. Viszont vannak ismerősi körökben párok, akik együtt járnak edzőterembe, túrázni, futni, fallabdázni, a kondiparkba, teniszezni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!