Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen sűrűn szeretkeztek a párotokkal, úgy hogy együtt is éltek?
Hetente 3-4-5, valtozo. O estig dolgozik es neha faradt, reggel meg nekem nincs kedvem mindig felalomban. Valtozo, melyikunk kezdemenyez.
Megbeszelted mar vele, miert nem kezdemenyez?
Több mint egy éve élünk együtt, szinte első szextől kezdve mindennap itt aludtam, át is hurcolkodtam.Heti 5-7 alkalommal, ha mondjuk szabit vesz ki, vagy egész hétvégén itthon van, sokszor csinálunk ágyban töltött napokat, akkor többször egy nap együtt vagyunk.De pl. volt már olyan, hogy az ebédlőben kapott el.
Beszéljetek erről, kommunikációval sokminden megoldható.Nekünk volt olyan időszak, hogy annyit melózott, hogy heti 1-2 alkalom volt, ami mindkettőnknek kevés volt.Leültünk, megbeszéltük, hogy ez így nem mehet tovább, pici szünet a munkában, mozduljunk ki, menjünk el valahova hétvégére.Szerencsére visszahoztuk a tüzet.De pokoli volt az az 1 hónap, azt hittem végleg eltávolodunk egymástól.
Beszélgessetek, mozduljatok ki otthonról, és ne mindig a munka legyen a középpontban.
Sok sikert kívánok, biztos meg tudjátok oldani ha mindketten akarjátok.
Kb heti 2 az átlag, ez azért variál annak függvényében, hogy mennyire stresszes, fárasztó éppen egy napunk. Van, amikor egy-másfél hét is kimarad, van, amikor meg minden nap sort kerítünk rá. Nálunk vegyes a kezdeményezés, de azért az többnyire én vagyok (nő), aki jelzem valamilyen formában, hogy kéne már valami.
Alapvetően nem kell elkeseredni, hogy mások hogy csinálják, mennyiszer, mert minden ember és minden párkapcsolat más, mások az igények és mások a vágyak is. Előbb próbáljátok meg helyrehozni a kapcsolatot magát (találjátok meg az okát, hogy miért veszekedtek ennyit), és utána térjetek rá a szexre, ha addig nem javul magától. Az elmondásod alapján inkább tünet, mint ok a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!