Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon kover a párom?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kover a párom?!

Figyelt kérdés
Egy eve sem vagyunk meg egyutt, es o 20 kg-ot hizott (jelenleg 135 kg). Folyamatosan eszik, nassol, hihetetlen mennyiségeket meg tud enni. Tegnap neztem, meztelen volt es hattal allt nekem, hatul is hurkai vannak,nem csak elol. Mar nem kívánom. Izzad, büdös. Nem vagyok felszínes, Sosem volt vékony, eddig nem érdekelt, de ez már sok. Es pattog, ha nincs szex. Mit tegyek?
2017. jan. 3. 06:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
77%

Hát ha nem kívánod már, akkor nem tudsz mit tenni. Mond meg, hogy nem érdekel már mint férfi és nem akarsz vele már szexelni.

Mond el neki, hogy nem kellett volna annyit zabálnia, és nyugodtan mond meg neki, ha ránézel, mikor mezítelen, akkor már konkrétan elkap az undor.

De szerintem egyszerűbb az egész, nem kell beszélni vele semmiről, csak egyszerűen közöld vele, hogy vége.

Sajnálom, hogy ennyire undorítóak az emberek, hogy azt hiszik, hogy bármit megtehetnek, mert úgy is kelleni fognak a párjuknak.

Ha érdekelted volna, akkor adott volna magára.

2017. jan. 3. 07:02
 2/17 anonim ***** válasza:
88%

Ahogy elsô mondja,a pàrod,, belesz..rik a dolgokba,meg van a nõ mostmàr hízhat azt hiszi,hiszen fogadd el így is".

Szànalmas alak.

1. Gusztustalan,igénytelen

2. Lusta d...szno

3. Nem tisztel meg téged,hogy odafigyeljen

4. Egészségtelen,tohonya alak,aki majd pàr éven belül arra ébred,hogy izzad és szorít a mellkasa aztàn lehet àpolni

Szerintem amit elsõ mondott mond meg neki,hogy addig amíg nem figyel oda nincs szex mert nem kívànod mint férfi,nem bírsz vele szexelni mert igénytelen.

Gondolom õ persze elvàrja a gazella testet.

29F

2017. jan. 3. 07:14
 3/17 anonim ***** válasza:
87%

Ki milyen rózsát szakít, olyat szagol.

Gondolom voltak már előjelei, hogy mennyire szereti a hasát és mennyire lusta.

Tehát ne csodálkozz azon, hogy ez még folytatódni fog.

Tényleg az a legcélravezetőbb, ha megbeszéled vele a dolgot. Akár közös testmozgásba is kezdhetnétek, neked is jót fog tenni.

Térjetek át az egészséges életmódra.

2017. jan. 3. 07:18
 4/17 anonim ***** válasza:
Mondtad neki, vagy csak ide irogatod?
2017. jan. 3. 07:18
 5/17 anonim ***** válasza:
45%

Ez nőknél is gyakori:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__hazass..

Az itt lévő válaszokat oda is be lehetne rakni.

2017. jan. 3. 07:59
 6/17 anonim ***** válasza:
77%
Honnan tudjatok, h a kerdezo no? Es miert kell egybol veget vetni egy kapcsolatnak? Szerintem eloszor meg kene beszelni a dolgot es ha hajlando a valtoztatasra, akkor idot adni neki. Megertem egyebkent a problemat, a vonzalom nagyon fontos, csak hat szerintem nem egybol kuka egy ilyen kapcsolat.
2017. jan. 3. 08:29
 7/17 anonim ***** válasza:
97%

Ezért fontos az őszinteség és a kommunikáció egy kapcsolatban.Ugyebár mikor megismerted,115 kg lehetett,akkor sem volt nádszál,sőt nagyon is kövér volt.Lehet azt gondolja,hogy neked ez jön be és ezért nem fél attól,hogy tovább hízik,sőt lehet azt hiszi,hogy ezzel a kedvedre is tesz.

Egyszerűen nyisd ki a szád és mondd meg neki,hogy neked így nem tetszik.Persze,durván hangzik,de nem a szőnyeg alá kéne söpörni a problémát,mert úgy nem oldódik meg.Ha nem hajlandó lefogyni,akkor szakítás.

2017. jan. 3. 08:34
 8/17 anonim ***** válasza:
65%

De kuka az ilyen kapcsolat akàr nõ akàr férfi csinàlja ezt.

Elõre kellene gondolkodni,hogy mi lesz ha ennyit hízik valaki.

Csak a magyar max fél nappal làt elôre,sôt 10 perccel se.

Itt màr nem megbeszélni kell hanem szakítani szépen.

Ezt érdemli,keressen magànak egy szintén dagadt pàrt aki igénytelen szintén.

Ha egy jó munkahelyen se teljesítesz max kétszer szólnak 3.-jàra kib...sznak.

Kapcsolat szintén egy munkahely.

Tetszik nem tetszik de igen.

2017. jan. 3. 09:44
 9/17 anonim ***** válasza:
50%
Ez igénytelenség... 115 kiló is az volt, hacsak nem két méter és egyébként iszonyú sportos (amit kétlek), akkor ez iszonyatos mennyiségű háj, amire jött még plusz 20 kiló. Én már attól is rosszul vagyok, ahogy a kövér emberek levegőt vesznek, hallatszik a zihálásukon, hogy a tüdejük majd besza..rik a terheléstől. És ok, szerintem 5-10 kiló bárkire felszaladhat egy nehezebb élethelyzetben még egészségügyi gond nélkül is, de itt már erősen szólnia kell a vész harangnak, hogy na jól van most már elég volt. Ha nem, akkor annyira se tartja magát, hogy ne ölje meg magát lassan. Ezek után pedig ha a saját élete nem ér neki ennyit, szerinted mennyit küzd majd egy kapcsolatért...?
2017. jan. 3. 09:52
 10/17 anonim ***** válasza:
27%

Pontosan lusta,igénytelen.

És gondolom az életben se töri magát,jó neki ami van,nem törekszik el van magának,gondolom munkájában is legyen meg az az 200K nettó ő neki több nem kell,nem hajt.

Tipikus sörözök otthon és fingok a TV előtt.

Én reggel 6-kor kelek fel megyek edzeni vagy este 18 - 19 -kor,jah utána még tanulok a vizsgámra mindezt 8+ órás meló mellett meg vállalkozás építés mellett,most kezdem az MSc-t is.

2017. jan. 3. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!