Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kover a párom?!
Igen, az.
A párod folyton nassol, és ezelőtt 20 kg-val kevesebb volt, szóval biztos, hogy nem betegség miatt lett kövér.
Viszont még lehet beteg, mert olyan zsírfalat épít a szíve köré, hogy annak következményei lesznek.
Annyi ismerősöm van, aki valamilyen betegség folytán(pl. pajzsmirigy alulműködés) nem tud lefogyni, más meg - aki lehetne egészséges, fitt - ilyen s*@rokkal teszi tönkre magát.
Izzad, büdös - nem is fürdik? A dezodor luxus? Jó, tudom, a kövérek könnyebben izzadnak, de ezen a tagon látszik, hogy igénytelen.
21/L
11. vagyok.
NE MÁR :"DDD
Most ez komoly?!
Akkor nem is értem, miért a kövérségen akadtál fent.
Nekem már az is lapát lenne, ha valakiben annyi igényesség sincs, hogy fürödjön. Megértem, ha egyszer-egyszer egy nap kimarad a fürdés, mert hullafáradtan esik valaki haza munkából, és nincs energiája, de ebből se legyen rendszer. 2 nap viszont már durva.
Undorító alak mondom.Tipikus belesz..rik az egészbe.
Én a helyedben drasztikus lépésre szánnám magam,kiköltöznék a hálószobából és a pofájába dobnám,én nem vagyok hajlandó veled egy légtérbe lenni,nem bírom az igénytelenséget sajnálom de nem csak szexelni nem akarok veled hanem veled aludni sem.
Ha nem változik pár napon belül akkor meg hagyd el és kezdj el randizni igazi férfias pasikkal akiknek nem az a férfias,hogy minél dagadtabb és büdösebb legyen hanem külsőleg izmos,jó megjelenésű,igényes férfi akire benedvesedsz,aki valamit fel tud mutatni az életében egzisztenciálisan is,akinek tervei és jövőképe van,aki királynőként kezeli az arra alkalmas nőt,aki tudja mi kell a nőnek.
Ezt az alakot meg dobd ki a francba,kb egy cigány szintjén van gusztustalan komolyan.Szégyen,hogy ilyen pasik vannak a világban(ilyenkor elbújnék komolyan).
De 14-es a világvége b+,könyörgöm akkor is megfürdők ha elájulok éjfélkor akkor is bemászok a kádba,van,hogy napi kétszer fürdök edzés után nyilván meg este is,hullafáradtan is,és heti 2-szer szőrtelenítek.
Ez a normális.
29F
Hm, nem akarok veszmadarkodni, de a test igenyeinek figyelmen kivul hagyasa es a higienia elhanyagolasa akar depressziora is utalhat :( Ha vannak esetleg ilyen jellegu problemai, akkor azert nem megoldas a kuka.
Elozo: jaj mar, ha 14 napbol 13-szor furdik valaki, az azert nehogy mar egyenerteku legyen egy bankrablassal :D
Hányszor írod még ki ugyanezt a kérdést?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Ráadásul az is elég furcsa, hogy több, mint egy év a két kérdés közötti időintervallum, mégis az adatok ugyanazok...
Vicc vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!