Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért esett szrul, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért esett szrul, hogy lerusnyázott a párom exe?

Figyelt kérdés

A csaj felhívta telefonon, mert nem bírja elfogadni, hogy nem vele van, hanem velem..a lényeg, hogy engem az ocsmány meg rusnya szóval illetett. Eléggé rosszul esett, főleg, hogy a pasim nem védett meg.

19/L

2016. dec. 29. 16:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Megválaszoltad a kérdést. Azért fájt, mert a pasid nem.cáfolt rá, így azt hiszed, hogy van valóságalapja.
2016. dec. 29. 16:33
 2/11 anonim ***** válasza:
95%

A csajjal kozoltem volna, hogy lehet, hogy csunya vagyok, de megiscsak en vagyok a pasival es o az EX.

A pasit meg jol kirugtam volna a pecsaba. Az a minimum, hogy egy ilyen helyzetben megvedje a baratnojet. Ha nem teszi, azzal el is arulta, hogy mennyire szamitok neki.

2016. dec. 29. 16:34
 3/11 Duenna válasza:
84%
Irigységből rusnyázott le, és úgy tűnik, el is érte a célját: fáj neked. Nem kell mellre szívnod a dolgot, felejtsd el, mert neki meg az fáj, hogy a volt pasija veled jár.
2016. dec. 29. 16:37
 4/11 anonim ***** válasza:
43%
Nem védett meg? Mert jobb lett volna belemenni egy gyerekes vitába? Mindenki tudja, hogy az ex vagdalkozása semmit nem jelent. Vagy kellett volna mondania, hogy de Julika nem is rusnya és kevésbé van parizer csecse, mint neked? Akkor jobb lenne?
2016. dec. 29. 17:13
 5/11 anonim ***** válasza:
78%
Még a dédanyám szokta mondani, hogy inkább 100 irigyed legyen mint egy sajnálód. (amúgy tehetetlen dühében/irigységében rusnyázott le)
2016. dec. 29. 17:46
 6/11 anonim ***** válasza:
66%
A pasid helyében nem mondtam volna el neked, egyszerűen letiltottam volna a csaj számát.
2016. dec. 29. 18:31
 7/11 A kérdező kommentje:

Nem mondta el, mellette voltam miközben beszéltek, szóval mindent hallottam.

Köszönöm mindenkinek!

2016. dec. 29. 19:24
 8/11 anonim ***** válasza:

hát nem tudom, hogy az ex ilyen gyerekes hülyeségére érdemes volna-e reagálni?

Próbálom elképzelni a helyzetet, mondtam volna hogy tévedsz, ő nem rusnya?

Azt meg csak nem beszélem, meg az exemmel, hogy miért szeretem a páromat, szóval hallgattam volna figyelmesen, mikor unja meg.

2016. dec. 31. 09:58
 9/11 anonim ***** válasza:

"Miért esett szrul, hogy lerusnyázott a párom exe?"

Általában az emberek egy ilyen megnyilvánulás után nem szoktak boldogok lenni. Vannak akik betegesen féltékenyek és ezért ok nélkül belé kötnek az emberbe. Szánalmasak...

2017. jan. 10. 12:31
 10/11 anonim ***** válasza:

Valószínűleg csak a sértődöttség beszélt belőle, és csak azért mondta. De amúgy ha úgy is gondolja, az sem számít.

Szerintem jobb, hogy a pasid nem vette fel a kesztyűt és nem ment bele ebbe a játékba, nem reagált az ex provokálására.

2017. jan. 10. 12:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!