Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért esett szrul, hogy lerusnyázott a párom exe?
A csaj felhívta telefonon, mert nem bírja elfogadni, hogy nem vele van, hanem velem..a lényeg, hogy engem az ocsmány meg rusnya szóval illetett. Eléggé rosszul esett, főleg, hogy a pasim nem védett meg.
19/L
A csajjal kozoltem volna, hogy lehet, hogy csunya vagyok, de megiscsak en vagyok a pasival es o az EX.
A pasit meg jol kirugtam volna a pecsaba. Az a minimum, hogy egy ilyen helyzetben megvedje a baratnojet. Ha nem teszi, azzal el is arulta, hogy mennyire szamitok neki.
Nem mondta el, mellette voltam miközben beszéltek, szóval mindent hallottam.
Köszönöm mindenkinek!
hát nem tudom, hogy az ex ilyen gyerekes hülyeségére érdemes volna-e reagálni?
Próbálom elképzelni a helyzetet, mondtam volna hogy tévedsz, ő nem rusnya?
Azt meg csak nem beszélem, meg az exemmel, hogy miért szeretem a páromat, szóval hallgattam volna figyelmesen, mikor unja meg.
"Miért esett szrul, hogy lerusnyázott a párom exe?"
Általában az emberek egy ilyen megnyilvánulás után nem szoktak boldogok lenni. Vannak akik betegesen féltékenyek és ezért ok nélkül belé kötnek az emberbe. Szánalmasak...
Valószínűleg csak a sértődöttség beszélt belőle, és csak azért mondta. De amúgy ha úgy is gondolja, az sem számít.
Szerintem jobb, hogy a pasid nem vette fel a kesztyűt és nem ment bele ebbe a játékba, nem reagált az ex provokálására.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!