Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan sértődtem meg párom babákról szóló viccein?
Figyelt kérdés
Párom nagyon szeret poénkodni. Viszont engem nagyon szíven ütött amikor a gyermekvállalásból üzött poént.
Az esemény utáni tablettára azt mondta, h Uninstall-ás. Amikor valakinek kiveszik méhét és petevezetékeit, vagyis elveszik tőle az anyaság lehetőségét, akkor a Beállítások menüponton belül kiveszik a pipát a Baba mellől.
Hogy reagálnátok ? Poénnak vennétek? Persze tényleg szellemes képzett társítások. Csak én születés és az anyaság témájával nem viccelnék
2017. jan. 2. 22:43
1/29 anonim válasza:
Biztos neki is van olyan, amivel ő nem viccelne, te meg igen. Mindenkinek vannak ilyenek. Én értékelném, ha ilyen szellemes lenne a párom.
2/29 anonim válasza:
Te is poénkodj olyan dolgokon amit komolyan vesz és ha besértődik akkor vàlaszul felhozhstod hogy te is szoktâl poénkodni !
3/29 anonim válasza:
Szellemes, és sokkal de sokkal rosszabbalat is mondhatna. Mondd el neki hogy neked ez fontos és sokat számít, és pont tőle esik rosszul ilyet hallani. Lehet akkor visszafogja magát :)
4/29 anonim válasza:
Hany baba kell ahhoz, hogy be fess egy falat?
Attol fugg milyen erosen dobod oket
6/29 anonim válasza:
Miért nem szabad az anyaság témájával viccelni?
7/29 Szergej55 válasza:
Van még ma akármi, amivel szabad viccelni?
8/29 anonim válasza:
a humora nagyon gaz es egysiku, de biztos ezt a humort szereted ha vele vagy. ellenben ha eltekintunk attol hogy nem humoros, a sertodesedet nem ertem.
9/29 anonim válasza:
Az en parom meg amikor babarol beszelek, allandoan elkezd hangosa oaa oaazni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!