Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év körüli lányokhoz szóló kérdés?
Tehát a fent említett 20-25 éves lányok, nők többsége hogy viszonyul a gyerekkérdéshez? Közületek hányan szeretnétek, hányan nem? És ez egy fiú/férfi esetében (u.ez a korosztály) mekkora előny/hátrány?
Jó, persze tudom, hogy egy 20 éves még nem feltétlenül a gyereket tervezi, csak kíváncsi vagyok, hogy álltok hozzá.
Én nem szeretem annyira őket. Vannak ismerőseim akiknek van de az 10-15 perc (ill baráti körbe az a pár óra) amit együtt töltünk az kb. a gyerekekkel is elég.
Bár szerintem én az a típus vagyok akinek ha lesz akkor majd nem zavarja inkább ilyen jobb vele mint nélküle állapotba leszek.
Én nagyon szeretnék, aránylag nagy családra vágyunk a barátommal. :)
3-4 lurkó, akiket lehet szeretni, tanítani, átadni nekik az értékeket. Figyelni, hogy mi van benne belőled és mi van benne a párodból, apádból, nővéredből, stb. Figyelni, ahogy megtanul járni, beszélni, összefüggéseket alkotni. Szerintem csodálatos dolog, és az én életemben ez a végcél: olyan hátteret alkotni, ahol biztonságban fel tudunk nevelni egy csapat gyerkőcöt. Bizakodva, hogy boldog emberek lesznek majd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!