Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év körüli lányokhoz szóló kérdés?
Tehát a fent említett 20-25 éves lányok, nők többsége hogy viszonyul a gyerekkérdéshez? Közületek hányan szeretnétek, hányan nem? És ez egy fiú/férfi esetében (u.ez a korosztály) mekkora előny/hátrány?
Jó, persze tudom, hogy egy 20 éves még nem feltétlenül a gyereket tervezi, csak kíváncsi vagyok, hogy álltok hozzá.
Nem. Ahhoz, hogy nekem gyerekem legyen, kellene egy nő is. Nos, ők már elérték 4 évvel ezelőtt, hogy kiábránduljak belőlük, ez a mai napig nem változott meg.. inkább megerősödött bennem az érzés. Sajnos beszélgetnem kell velük, nem tudom kikerülni őket.. és minél többel beszélek annál biztosabb vagyok, hogy addig jó míg nincs senkim!
27F
szeretnék, de nyilván még nem most
először be akarom fejezni az egyetemet, dolgozni legalább 1-2 évet és kéne hozzá egy komoly kapcsolat is
de amúgy szeretnék majd, akár 2-t is (pedig alapvetően nem vagyok oda a gyerekekért)
25 vagyok és egyáltalán nem szeretnék
olyan pasival nem is kezdenék, aki szeretne
párom elfogadta, így ő se szeretne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!