Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 20 év körüli lányokhoz szóló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 év körüli lányokhoz szóló kérdés?

Figyelt kérdés

Tehát a fent említett 20-25 éves lányok, nők többsége hogy viszonyul a gyerekkérdéshez? Közületek hányan szeretnétek, hányan nem? És ez egy fiú/férfi esetében (u.ez a korosztály) mekkora előny/hátrány?

Jó, persze tudom, hogy egy 20 éves még nem feltétlenül a gyereket tervezi, csak kíváncsi vagyok, hogy álltok hozzá.

2016. jún. 18. 15:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én még egyáltalán nem szeretnék. 21 éves vagyok párom 29 de még ő sem akar. Nem érzzük magunkat hozzá még elég érettnek. Ha van egy gyerek nem csinálhatsz azt amit akarsz.
2016. jún. 18. 15:48
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszi!
2016. jún. 18. 15:50
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha befejeztem az egyetemet, elkezdtem dolgozni és olyan párom van, akivel közösen el tudom képzelni, meg tudjuk a lakást és az anyagi hátteret teremteni, volt esküvő, akkor szeretnék majd, lehetőleg 30 éves korom körül.
2016. jún. 18. 15:54
 14/18 anonim ***** válasza:
49%

Nem. Ahhoz, hogy nekem gyerekem legyen, kellene egy nő is. Nos, ők már elérték 4 évvel ezelőtt, hogy kiábránduljak belőlük, ez a mai napig nem változott meg.. inkább megerősödött bennem az érzés. Sajnos beszélgetnem kell velük, nem tudom kikerülni őket.. és minél többel beszélek annál biztosabb vagyok, hogy addig jó míg nincs senkim!

27F

2016. jún. 18. 15:54
 15/18 anonim ***** válasza:

szeretnék, de nyilván még nem most

először be akarom fejezni az egyetemet, dolgozni legalább 1-2 évet és kéne hozzá egy komoly kapcsolat is

de amúgy szeretnék majd, akár 2-t is (pedig alapvetően nem vagyok oda a gyerekekért)

2016. jún. 18. 16:58
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2016. jún. 18. 18:27
 17/18 anonim ***** válasza:

25 vagyok és egyáltalán nem szeretnék

olyan pasival nem is kezdenék, aki szeretne

párom elfogadta, így ő se szeretne

2016. jún. 18. 20:18
 18/18 anonim ***** válasza:
Kb mint a 17-es. 25 vagyok, nem akarok gyereket, és nem venném el senkitől a lehetőséget, hogy neki legyen, ha szeretne.
2016. jún. 18. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!