Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányokhoz szóló kérdés, lent kifejte?
én 180 cm magas vagyok és nekem kifejezetten imponálnak a magas pasik :) Pláne, ha szép széles válla van, és nem egy gizda kukac. Nem kell, hogy az mind izom legyen, lehet pocak is tőlem, de ne zörögjenek a csontjai, mert az borzasztó...
2011. febr. 2. 14:11
2/11 anonim válasza:
Hat attol fugg,pl nekem bejonne egy izmos es magas csavo.En is magas vagyok es most hogy nezne ki mellettem egy alacsony fiu?Es altalaban az izmos csavok bejonnek a lanyoknak.Jh es ha csajt akarsz felszedni akkor ne hulye dumakkal probald elcsavarni a fejet,vagyis hozzam jottek mar idiota dumakkal>:P
2011. febr. 2. 14:13
Hát én szerintem kifejezetten tartanék egy ennyire magas pasitól, mivel meglehetősen alacsony vagyok. De ha egy társaságba keverednénk, megismerném, és megtetszene, nem hiszem hogy sokáig fennakadnék a magasságán. Inkább attól félnék, hogy én nem tetszek neki, mert alacsony vagyok =)
2011. febr. 2. 14:18
Én imádom a magas pasikat mivel én is az vagyok. Viszont a kigyúrtakat nem szeretem. Legyen egy kis izom és annyi.
2011. febr. 2. 14:26
Nekem nagyon tetszik,ha valaki magas és kigyúrt. Bár az sem baj,ha nem olyan izmos,hanem van kis pocakja is.A mostani fiúa,ki tetszett ő is pont kb ugyan ilyen paraméterekkel rendelkezett. :)
17/L
2011. febr. 2. 15:05
Hát a 160cm-mel és a 48 kilómmal igencsak érdekes mutatnánk.
Szerintem ezért annyira nem vonz az ilyen nagyon magas típus :)
De ez csak én vagyok :)
2011. febr. 2. 15:18
Sajnos én is elég alacsony lennék ehhez a magassághoz, összvissz 164 cm vagyok, szóval nekem fura lenne. :) 21/L
2011. febr. 4. 15:37
8/11 anonim válasza:
Igen nálam bejönnek a magas kigyúrt férfiak. A lányok általában nem szoktak megrémülni a pasiktól akár milyen magasak is legyenek. A lányoknak inkább egyfajta biztonságérzetet ad ha a pasi erős. (Persze ha az erejét nem a partnerén vezeti le...)
Természetesen egy alacsony lány elgondolkodik, hogy furán nézne ki a fiúval mert Ő esetleg csak a mellkasáig ér fel.
De van olyan pár akit ez nem zavar.
Én 174 magas lány vagyok.
2011. febr. 4. 15:43
Az èn baràtom is 195 cm, kilòban nem tudom, de 90 ès 100 kozott lehet. Elèg izmos, pont amennyrie èn szeretem. èn 172 centi vagyok ès nem ijesztenek meg a nagy emberek :) 18/L
2011. febr. 4. 16:06
157 cm vagyok, ezért inkább a "kisebb" pasik tetszenek.
2011. febr. 4. 16:41
Kapcsolódó kérdések: