Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Teszt?! Részletek lent.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teszt?! Részletek lent.

Figyelt kérdés
Na tehát az oldal egyik látogatójaként, aki mellesleg egy hónap múlva tölti a tizennyolcat, ami már elhanyagolható, sőt én el is hanyagoltam, szal az a lényeg, hogy javasolnám, az oldal készítőinek, hogy ebbe a kategóriába csak egy intelliganciteszt kitöltése után lehetne kérdéseket feltenni, és így kiszűrhetnénk a 13-14 éves krni akaró kislányokat, meg a terhességtől félő0 16-17 éves túl rajolt sztárokat. A többiekenk mi a véleménye e részemről nemes gondolatnak?
2010. máj. 3. 21:13
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
49%
22:03 ez jo volt:D
2010. máj. 3. 22:09
 32/37 A kérdező kommentje:

"Dilisek vagytok" Monstam én valaha is, hogy normális vagyok?

Második egyáltalán nem vagyok ideges, mint mondtam már unalomból írtam ki a kérdést, és egyébként az osztási kísérleteitek elég gyengék, szal még gyakorlás, sok-sok gyakorlás...

2010. máj. 3. 22:13
 33/37 anonim ***** válasza:
49%
"szal gyakorlás" majd,ha normálisan irsz,nem ilyen szleng szöveggel lehet komolyan is veszünk!
2010. máj. 3. 22:19
 34/37 A kérdező kommentje:

Miután nincs kedvem a fél életemet itt töltenem, ezért írok részben szlenget, csak a rövidség miatt szóval= egyenlő 6 karakter szal=4 azaz 33% hamarabb írom le

Egyébként alapból nem kell engem komolyan venni, mert én sem veszlek titeket, szerintem így teljesen korrekt...

2010. máj. 3. 22:22
 35/37 anonim ***** válasza:
49%
tök jo,de akkor elköszönök,mert már unom.... hello :)
2010. máj. 3. 22:24
 36/37 A kérdező kommentje:
Cső
2010. máj. 3. 22:25
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Hülye vagy? én miattuk olvasom ezt az egészet :D
2010. máj. 4. 15:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!