Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Teszt?! Részletek lent.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teszt?! Részletek lent.

Figyelt kérdés
Na tehát az oldal egyik látogatójaként, aki mellesleg egy hónap múlva tölti a tizennyolcat, ami már elhanyagolható, sőt én el is hanyagoltam, szal az a lényeg, hogy javasolnám, az oldal készítőinek, hogy ebbe a kategóriába csak egy intelliganciteszt kitöltése után lehetne kérdéseket feltenni, és így kiszűrhetnénk a 13-14 éves krni akaró kislányokat, meg a terhességtől félő0 16-17 éves túl rajolt sztárokat. A többiekenk mi a véleménye e részemről nemes gondolatnak?
2010. máj. 3. 21:13
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
75%
Rohadtul okos vagy.
2010. máj. 3. 21:14
 2/37 A kérdező kommentje:
Tudom, de szerintem nem ez volt a kérdés, úgyhogy kérlek a kérdésre válaszolj. Bunkó... Vagy nem így szoktátok?
2010. máj. 3. 21:16
 3/37 anonim ***** válasza:
46%

"Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!

Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt."

2010. máj. 3. 21:16
 4/37 A kérdező kommentje:
Úúúú de jó, mire a moderátor ide téved betöltöm, az úgy okés nem?
2010. máj. 3. 21:18
 5/37 anonim ***** válasza:
69%

egyetértek

de néha jó nevetni rajtuk...

20/L

2010. máj. 3. 21:19
 6/37 anonim ***** válasza:
100%
ez legyen a legnagyobb gondod az életedben kedves kérdező!
2010. máj. 3. 21:19
 7/37 A kérdező kommentje:
Utolsó úgy legyen, csak most unatkozok...
2010. máj. 3. 21:20
 8/37 anonim ***** válasza:
100%

nagyon okos vagy..., és ha máshol nem tudják megkérdezni ezeket (akármennyire hülyeség is, oka van a kérdésnek...), akkor szerinted mégis honnan fogják megtudni a helyes válaszokat? olyan nagyon sok eszed van, talán ezekből a kérdésekből, ha még kamu is, sokan másoknak lehet, hogy ezzel pont tanácsot adnak, nagy ész vagy, előbb gondolkozz, és csak után írkálj ki ilyen értelmes kérdést

és még mielőtt megkérdeznéd, már régen betöltöttem a 18-at ;)

2010. máj. 3. 21:20
 9/37 anonim ***** válasza:
100%
ez hülyesgég szerintem,azért vannak,hogy kérdezzenek,nem kell neked rá válaszolni ha zavar.jelzem is moderátorok felé,hogy baj van a kérdéssel!
2010. máj. 3. 21:21
 10/37 anonim ***** válasza:
66%

nem kell teszt

csak kell egy "terhes vagyok?" kategória...

2010. máj. 3. 21:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!