Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Teszt?! Részletek lent.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teszt?! Részletek lent.

Figyelt kérdés
Na tehát az oldal egyik látogatójaként, aki mellesleg egy hónap múlva tölti a tizennyolcat, ami már elhanyagolható, sőt én el is hanyagoltam, szal az a lényeg, hogy javasolnám, az oldal készítőinek, hogy ebbe a kategóriába csak egy intelliganciteszt kitöltése után lehetne kérdéseket feltenni, és így kiszűrhetnénk a 13-14 éves krni akaró kislányokat, meg a terhességtől félő0 16-17 éves túl rajolt sztárokat. A többiekenk mi a véleménye e részemről nemes gondolatnak?
2010. máj. 3. 21:13
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
49%
Ha zavar, ne nézd meg.
2010. máj. 3. 21:27
 12/37 anonim ***** válasza:
66%
Akkor aki kevsébé intelligens, az ne kapjon válaszoakt a kérdéseire, mert neki nemjár? Jöjjön rá magától, vagy mi? Ne legyél ennyire beképzelt...
2010. máj. 3. 21:32
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
hülyeség,mert intelligencia tesztnek kérdéseit kinézik a netről(beírják google-ba)
2010. máj. 3. 21:38
 14/37 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem elöbb neked kellene egy IQ teszt. de azért figyelitek,hogy elcsendesült,ahogy lehordta mindenki ez miatt? rögtön nincs komment!
2010. máj. 3. 21:42
 15/37 A kérdező kommentje:
Mégis mi baja van mindenkinek az eszemmel? Most komolyan annyira szétosztottatok megyek is a sarokba sírni. Aki jelezni akarja a kérdést, jelezd rohädt spicli. Egyébként nekem 14 éves koromban érdekes mőúdon nem jutott eszembe, hogy szeretnék a fél világgal bszni, szal honnan kérdezzék meg? Esetleg olvashatnának Bibliát a playboyvilla lányai helyett meg a vivát sem kéne anniyt nézni. De beszélhetek mert a rohädt liberális társadalomban úgyis csak a falnak beszélek, egyébként nem vagyok jobbikos, de ebben igazuk van. Az szdsz vette kezébe a kultúrát és ennek ilyen 14 éves csitri szülemények a következményi. Várom az oltásokat sok szeretettel...
2010. máj. 3. 21:44
 16/37 A kérdező kommentje:
Uccsó egyébként zuhanyoztam, tudod van aki olyat is szokott, nem egész nap a gép előtt szenved...
2010. máj. 3. 21:45
 17/37 anonim ***** válasza:
66%
a kedves utolso vagyok, te miröl beszélsz? ki mondta hogy nem fürdessz? mondom én hogy nincs IQ ,ha már a kérdést sem tudod elolvasni,vagy értelmazni! nézzed már mit irtam csajé!
2010. máj. 3. 21:50
 18/37 anonim ***** válasza:
66%
21:50es vok,az egyedüli aki szenved az te vagy ,nem tünik fel?
2010. máj. 3. 21:52
 19/37 A kérdező kommentje:
Jah, mindenki lehordott azért nem válaszolok, ezért írtam, hogy zuhanyoztam, azaz nem voltam gép előtt, azaz nem tudtam válaszolni...
2010. máj. 3. 21:52
 20/37 A kérdező kommentje:
NEm szenvedek, mert viszonlyag gyorsan gépelek, tehát nem töltök el sok időt a problémával, azaz veletek...
2010. máj. 3. 21:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!