Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől "r. Ibanc" lennék? Mi a véleményetek egy ilyen kapcsolatról?
Nemrég regisztráltam egy oldalra, aminek a lényege ez a "sugar baby-sugar daddy" féle kapcsolatok... alapjáraton nem volt ilyen szándékom, nem a vagyon érdekelt, csak kíváncsi voltam, ez hogy megy.
Amúgy meglepetésemre rengeteg pasi írt, és belebotlottam egy pasiba. Külsőre bejön, szimpatikus, jófej, 38 éves, viszont házas és van gyereke. Kérdeztem tőle, hogy mi vezérel egy családos pasit hogy ilyen helyen legyen fent, azt mondta, "üres kapcsolatban" él...
Nem találkoztunk még, mert jelenleg külföldön vagyok, de már felhozta, hogy vacsora így, randi úgy... tényleg egyébként en bloc tetszik a pasi, és nyilván nem tudok amellett elmenni szó nélkül, hogy annyit keres egy hónapban mint én egy évben... mégis csak az alapja ennek az egésznek a pénz, mégha más stimmel is...
Nektek mi a véleményetek az ilyen kapcsolatokról? Mire számíthatok, ha esetleg bármi komoly lenne?
23N
23/l*
egy 23 / N nem viselkedne így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!