Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől "r. Ibanc" lennék? Mi a véleményetek egy ilyen kapcsolatról?
Nemrég regisztráltam egy oldalra, aminek a lényege ez a "sugar baby-sugar daddy" féle kapcsolatok... alapjáraton nem volt ilyen szándékom, nem a vagyon érdekelt, csak kíváncsi voltam, ez hogy megy.
Amúgy meglepetésemre rengeteg pasi írt, és belebotlottam egy pasiba. Külsőre bejön, szimpatikus, jófej, 38 éves, viszont házas és van gyereke. Kérdeztem tőle, hogy mi vezérel egy családos pasit hogy ilyen helyen legyen fent, azt mondta, "üres kapcsolatban" él...
Nem találkoztunk még, mert jelenleg külföldön vagyok, de már felhozta, hogy vacsora így, randi úgy... tényleg egyébként en bloc tetszik a pasi, és nyilván nem tudok amellett elmenni szó nélkül, hogy annyit keres egy hónapban mint én egy évben... mégis csak az alapja ennek az egésznek a pénz, mégha más stimmel is...
Nektek mi a véleményetek az ilyen kapcsolatokról? Mire számíthatok, ha esetleg bármi komoly lenne?
23N
Gondolom kicsit kiszórakozza magát, aztán rájön, hogy ő családos ember...
Ez az egyik verzió, másik, hogy elhagyja a családját.
Ilyen is van, bár ez inkább az agyaroggyantabb népekre jellemző.
Nem fog tetszeni a véleményem, de ki kell mondanom. Ez a dolog nem csak rbancos, de házasságörés is.
Én vállalom, hogy elítélem azokat a lányokat, akik pénzért szexelnek, de azokat is akik egyéjszakásoznak. Ez az én személyes ízlésem, biztos van sok pasi akinek ez belefér. De számomra ezek a dolgok olyanok, amik egy életre rányomják a bélyegüket, ha meg kell ítélnem egy nőt párkapcsolati szempontból. Van aki amiatt ítél el másokat egy életre hogy mit mondanak. Na én az a fajta vagyok aki aza alpján ítél, hogy mit tesznek. És számomra a testiség egy végzetes dolog amit már nem lehet később meg nem történtté tenni.
Amit ennél is jobban elítélek az a házasságtörés. Nem igazán érdekel hogy ki a csábító és ki megy bele, én mindkét félt hibásnak tartom. Akkor is, ha az illető egy kihűlt kapcsolatban él. Honnan tudod hogy tényleg abban él és nem egy szerető feleségre mondja azt hogy kihűlt kapcsolat? Aaaaj, olyan könnyű a nőknek hazudni.
Nem hiszem hogy sok hűségre számíthatnál egy ilyen embertől. Ha egyszer eljutnék erre a pontra, hogy én is ilyen züllöt szr alak legyek, mint ez a 38 éves pasas, akkor én nem állnék meg. Ha egy nőt elhagyok egy könnyű szexért, akkor elhagyom a következőt is majd, ha kiöregedik vagy kinálkozik egy másik, lehetőség. Az emberek öregednek. Ilyen lepusztult lelkivilágból szemlélve csak a szexi külsőnek és a jó szexnek van már értéke. Innen már nincs miért családot építeni, igaz szerelemre tervezni, satöbbi. Persze hazudozni a szerelemről azt lehet, úgy hogy még az is elhigyje aki kimondja :D
Hát, én mindenesetre sajnálom azt a kisgyereket, akinek tönkre fogjátok tenni az életét. De legalább ti jól szórakoztok és jól érzitek magatokat. Gondolom nektek csak ez fontos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!