Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől "r. Ibanc" lennék? Mi a véleményetek egy ilyen kapcsolatról?
Nemrég regisztráltam egy oldalra, aminek a lényege ez a "sugar baby-sugar daddy" féle kapcsolatok... alapjáraton nem volt ilyen szándékom, nem a vagyon érdekelt, csak kíváncsi voltam, ez hogy megy.
Amúgy meglepetésemre rengeteg pasi írt, és belebotlottam egy pasiba. Külsőre bejön, szimpatikus, jófej, 38 éves, viszont házas és van gyereke. Kérdeztem tőle, hogy mi vezérel egy családos pasit hogy ilyen helyen legyen fent, azt mondta, "üres kapcsolatban" él...
Nem találkoztunk még, mert jelenleg külföldön vagyok, de már felhozta, hogy vacsora így, randi úgy... tényleg egyébként en bloc tetszik a pasi, és nyilván nem tudok amellett elmenni szó nélkül, hogy annyit keres egy hónapban mint én egy évben... mégis csak az alapja ennek az egésznek a pénz, mégha más stimmel is...
Nektek mi a véleményetek az ilyen kapcsolatokról? Mire számíthatok, ha esetleg bármi komoly lenne?
23N
#7-es vagyok. Lehet nem vagyok tisztában a sugar-daddy-sugar-baby dologgal. Ha 38 éves leszek, majd igyekszem én is tisztába kerülni a dologgal. Annyi lejött belőle, hogy valamiféle prostitúcióról van szó, amit nem nevezünk nevén, mert az túlságosan bántó lenne a női félre nézve. Ezért nevezzük máshogy és majd ha valaki rákérdez elmagyarázzuk neki hogy az tulajdonképpen nem is prostitúció.
De a házasságtörést azt nem tudjátok kimagyarázni. Azt hogy szétbarmoltok egy családot, nem lehet szépíteni. Erről is lehet hűlyíteni az embereket, hogy kapuzárási pánikja van meg kihűlt a kapcsolat, de a házasságtörés az házasságtörés marad. A család meg szét lesz qrva, a gyerek élete meg el lesz bszva. És ahhoz hogy ez megtörténjen 2 ember beleegyezése kell, az egyik egy szr alak pasié, a másik egy lányé, aki nem érez felelősséget. És te nyilván nem érzel felelősséget ezért a családért. Nem azt mondom hogy törődnöd kéne vele, de a tetteddel kifejezetten ártasz nekik. Akkor is ha az amúgy családfő pasinak most felállt rád a farka.
Kérdező, okés többet tudsz mint én. Rendben elismerem, okosabb, szebb, sikeresebb vagy nálam. Szexuálisan is tapasztaltabb vagy, biztos több élményed van, mint egy magamfajta elfuserált pasinak aki ide jár.
Miért tetted fel akkor a kérdést? Miért vagy bizonytalan hogy rbanc lennél-e és miért érdekel hogy mi a véleményünk az ilyen kapcsolatról? Miért hangsúlyozod ki hogy családos ember, felesége és gyereke van? Ezekből az érzik hogy elgondolkodtál, de amikor véleményt formáltam, akor mintha máshogy látnád. Okés, ha nem az a helyes amit én mondok és nálad van az erkölcsi fölény, te jobban tudod mi a helyes, akkor miért vagy bizonytalan? :)
Ne légy naiv kérdező.
Ha beszélgetni szeretne valaki, kiir ide egy kérdést, és nagy valoszinuseggel talál beszélgető partnert.
40 éves fazonok, nem fognak neked azért fizetni, hogy egy jót beszélgess velük.
1000bol 1 max.
Alomvilagban elsz Drága :)
Nyugi bele, gerincre akar vágni.
Attól, hogy konkrétan nem a sarokra megy ki, még ugyanúgy prosti az, aki hasonló viszonyba belemegy. ( te magad emelted ki a fizetését, és az oldal is ilyen jellegű, szóval ezt nem lehet kimagyaràzi, szàmít neked a pénze). Magyarul k.ur.vàlkodàs.
Az pedig egyenesen undorító, hogy tudod, egy hàzas emberről van szó, mégis elgondolkodtàl rajta. Ennyire ne legyél màr igénytelen, hogy foglalt pasival kezdesz, akinek max csak a 2.leszel az életében. Ennyi tartàs, önbecsülés legyen màr benned. Az ilyennek csak arra kellesz, hogy beléd lőhesse, és ne a markàba kelljen . Nem éreznéd ezt k..vàra megalàzó szerepnek? Mert eléggé az. A pasi gerinctelenségéről nem is írok inkább, egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!