Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől "r. Ibanc" lennék? Mi a véleményetek egy ilyen kapcsolatról?
Nemrég regisztráltam egy oldalra, aminek a lényege ez a "sugar baby-sugar daddy" féle kapcsolatok... alapjáraton nem volt ilyen szándékom, nem a vagyon érdekelt, csak kíváncsi voltam, ez hogy megy.
Amúgy meglepetésemre rengeteg pasi írt, és belebotlottam egy pasiba. Külsőre bejön, szimpatikus, jófej, 38 éves, viszont házas és van gyereke. Kérdeztem tőle, hogy mi vezérel egy családos pasit hogy ilyen helyen legyen fent, azt mondta, "üres kapcsolatban" él...
Nem találkoztunk még, mert jelenleg külföldön vagyok, de már felhozta, hogy vacsora így, randi úgy... tényleg egyébként en bloc tetszik a pasi, és nyilván nem tudok amellett elmenni szó nélkül, hogy annyit keres egy hónapban mint én egy évben... mégis csak az alapja ennek az egésznek a pénz, mégha más stimmel is...
Nektek mi a véleményetek az ilyen kapcsolatokról? Mire számíthatok, ha esetleg bármi komoly lenne?
23N
Igen ,teljes mértékben az vagy! Ezt hívják prostitucionak.
Az,hogy házas az nem a te dolgod,végülis ő ment fel egy ilyen oldalra és te pedig csak egy áru/szolgáltatás vagy.
Nincs ezzel semmi gond.
Azt ne akard bemeselni,hogy csak vacsizni szeretne veled.
Legalábbis én a helyébe gondolom magam ,biztos nem csak vacsorázni szeretnek egy 15 évvel fiatalabb csajjal ,pláne úgy nem ,hogy ezért fizetek neki.
Az vagy ,teljes mértékben prostituált ,nem elítélni akarlak,mert ki kell mondani szükség van a prostitualtakra.
Én is imádom a nőket és lehet ha elérem azt a kort ,hogy simán már nem tudok olyan lányokat felszedni amilyeneket szeretnek sugarDady leszek!
Na puszika! :)
R*bnc vagy de ne szégyelld. Amúgy én is sugar daddyt keresek, feltételek:
1, legyél impotens
2, legyél nagyon gazdag
3, legyél halalos beteg aki bármikor elpatkolhat
4, írasd a nevemre az összes vagyonod ha feldobod a talpad
Amit nyújtani tudok:
1, beadom a gyógyszered, bekötöm az infúziód
2, tudok zacskóslevest es rántottát csinálni
3, néhány sör után úgy nézek ki mint egy topmodell
;)
1. Ez nem kapcsolat, legfeljebb csak üzlet. A te hamvas popsikád némi anyagi juttatásért cserébe.
2. Igen, konkrétan ez a kur.va definíciója, hogy pénzért kefél pasikkal. Akár a sarkon áll, akár online hirdeti magát mindenféle oldalon.
Az teljesen lényegtelen a kérdés szempontjából, hogy hány kuncsaft van, és annak milyen a családi állapota.
A sugar baby csak egy eufemizmus arra, hogy pénzért kefélsz, vagyis kur.va vagy.
És szemernyi illúziód ne legyen, a pasi is pontosan így fog kezelni, és ennyit jelentesz számára: pénzért kapható friss punci, cserélhető és eldobható. A kapcsolat szót ki se ejtsd a szádon, mert csak elűzöd a fizető vendéget!
sugar daddy
nouninformal
noun: sugar daddy; plural noun: sugar daddies; noun: sugardaddy; plural noun: sugardaddies
a rich older man who lavishes gifts on a young woman in return for her company or s exual favours.
Gyakrolatilag o fizet, te szlgaltatast nyujtasz. Ez automatikusan rib#nca, pr@stiva tesz, lehet cukormazba forgatni, de akkor is csak egy pr@sti vagy.
Ami a pasit illeti, hazas emberkent lyen oldalra regisztralni?? Egy gerinctelen fereg, a sugar daddy nem azt jelenti, hogy szeretot tart az ember, hanem, hogy sokkal fiatalabb partnert tamogat anyagilag szolgaltatasokert.
Mindegy, csinald, egj ki 30 eves korodra, penzert mindent.
Csak vallald fel magad, hogy igenis egy pr@sti vagy!
Tehát, ha jól értem, most már online is lehet r*bit házhoz rendelni, csak nem szabad kimondani nyíltan. Ez esetben igen, r*bi vagy.
Ezrével találsz egyedülálló férfit a világban, van köztük rengeteg jól kereső, ha neked ez a legfontosabb tulajdonság. De neked nem ez kell, hanem egy férj, egy családapa, aki nyilván nem ártatlan, mert csalja az asszonyt, de azért te is segédkezel neki ebben. Nehogy azt hidd, hogy a 2 szép szemedért visz el randizni, és még fizet is, hogy milyen jó beszélgetőpartner voltál. Gerincre vág majd valamelyik hotelszobában, majd pár alkalom után rájön, hogy a családját szereti, és te mész a levesbe. Persze te már most tudod, hogy nem fogsz érzelmeket táplálni iránta, miközben viszonyotok van, de mikor vége lesz, mégis rájössz, hogy többet érzel, őt akarod, majd jön a kérdés erre az oldalra, hogy milyen undorítóak a pasik, mert csak kihasznált, miközben te többet akarnál.
Azért szomorú, hogy 23 évesen ez a jelenlegi életcélod, hogy a testeddel pénzt keress. Szép új világ. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!