Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról a lányról aki ilyet ir a saját neméröl?

Figyelt kérdés

"Vigasztalja magát a 200 kg-os bálna is hogy olyanak fogadják el amilyen."

Aki ilyen súlyal van annak betegsége is lehet,nem de?

2016. dec. 25. 16:55
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Sajnos Magyarorszagon a pajzsmirigy problema eleg gyakori betegseg. Aki elt mar a 80-as evekben, azok kozott kb a lakossag 60-70%-anak voltak pajzsmirigy problemai (koszi Csernobil...), csak kinek erosebben, kinek gyengebben.

Persze abban egyetertek, hogy

- a pajzsmirigy problemak tobbsege kezelheto, es kezelni is kell. Elhanyagolasa elegge nagy igenytelenseg. Harom honaponta muszaj kontroll alatt tartani. A pajzsmirigyesek kb 1%-anak (sajnos en is ilyen vagyok) viszont nem kezelheto / tarthato szinten a betegsege, mert hol alulmukodik a pajzsmirigye, hol meg tul. Ezert pl nem tudjak a gyogyszert sem beallitani, mert ugye hol kell az a franya hormon, hol nem. Amugy en (most eppen) nem vagyok elhizva, de a sulyom allandoan valtakozik, kepes vagyok egy honap alatt 8-10 kg-ot fogyni vagy hizni. Voltam mar 49 kilo, de 75 is (171 cm magas vagyok). Most epp olyan 68 kg korul mozgok, ez stabilizalodott egy ideje (de rendszeresen, heti 4-5 alkalommal sportolok, es probalok a korulmenyekhez kepest egeszsegesen etkezni- mondjuk sajnos meg mindig vannak rajtam zsirparnak, foleg a hasamon, amit a szules ota nem igazan tudok leadni...).

- sok no tenyleg csak a betegsegere fogja a problemakat, de azert kis nasi meg mozgasszegeny eletmod siman bejatszik. Bar 200 kilos testsuly az mar tenyleg nem egeszseges. Azt megneznem, hogy ez akkor is ennyi maradna-e, ha teljesen szamuzne a cukros uditoket, meg a gyumolcsleveket is (en pl reggel egy kicsavart citrom levet iszom, napkozben meg jegbehutott zold teat csak citrommal), a felkesz eteleket, amik tele vannak tartositoszerrel meg soval (vizvisszatartas) a gyumolcsjoghurtokat (rengeteg cukor- akkor mar erdemesebb a natur joghurtot keverni pl lekvarral vagy mezzel), az olyan palmazsirral teli csokoladekat mint pl Mars, Snickers, Nutella... (ellenben pl a fekete csoki nemhogy nem hizlal, sot... antioxidans tartlma miatt kifejezetten jo fogyokuras kaja is), a rengeteg gyumolcsot kaja utan (tele gyomor eseten a gyumolcs nem bomlik ugy le, a test csak a fruktozt tarolja ilyenkor, ami ugye cukor...).

Sok dologra amugy azt hisszuk, hogy dietas, es valojaban nem az. Es csodalkozunk, miert nem fogyunk tole... attol, hogy nem csipszezunk meg Mc Donalds-ozunk nyakra-fore, meg siman etkezhetunk rosszul. Mapi 30 perc gyaloglas meg minimum ajanlott (akar annyi, hogy a munkahelyen nem lifttel megy fel az ember az emeletre, vagy pl nem autoval jar, hanem tomegkozlekedessel...)

2016. dec. 25. 22:30
 22/22 anonim ***** válasza:

Nekem nem döntés kérdése volt. Olyan volt, mint az alkoholizmus. Olyan falási rohamaim voltak, hogy nem kaptam levegőt. Nem is hánytattam magamat, annyit ettem, hogy hánytam magamtól.

Mikor elkezdtem fogyókúrázni (inkább életmódot váltani), akkor éreztem éhséget kb 10 éve. Azelőtt mindig ettem. Mindent evéssel ünnepeltem vagy sirattam.

Nekem terápia segített. Nem olyan volt, hogy felkelek és döntök egyet. Rengetegszer kellett lebeszélnem magam a rossz döntésről. Ez is függőség. És ebben az esetben is az a legnehezebb, hogy megtaláljam a mértéket. Mert ha azt mondja valaki, mától nem ehetek tortát, bacont, tésztát, az ugyanúgy irányítani fogja az életem.

2016. dec. 26. 01:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!