Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátnő az ilyen lány? Fiúk,...

Barátnő az ilyen lány? Fiúk, ti mit gondolnátok egy csendes lányról, akinek már saját autója van?

Figyelt kérdés

18 vagyok, még gimibe járok, de nem igazán szoktam bulizni, se inni, meg nem is szeretem az ilyen társaságokat. Csendesebb, visszafogott vagyok, a suliban is, jól tanulok, műszaki egyetemre szeretnék jelentkezni, meg érdekel a jövőm, barátom sem volt még. Nincs olyan sok barátom, viszont van egy lány az osztályban, akivel 9.óta jóban vagyok, vagyis vele vagyok legtöbbet az osztályból. Általános dolgokról szoktunk beszélni, viszont ő állandóan beszél 100 meg 100 fiúról, hogy már ez is meg az is rámászott megint, stb.. holott a fele sem igaz ezeknek, de oké, meghallgatom meg úgy teszek, mintha elhinném, bár nem igazán érdekel. Emiatt bunkó lennék? Én sosem szoktam neki ilyeneket mondani, és amikor éppen valaki más hozzászól az osztályból pl már meg se hallja, ha olyankor szólok neki..

Nemrég kaptam a szüleimtől egy autót, meg soha nem dörgölöm az orra alá, hogy ilyen meg olyan drága holmim van, mert tudom, hogy az ő családjának nincs annyi pénze. Amikor megtudta, hogy többmilliós autót kaptam és azzal jöttem suliba, mindig kikísér a kocsihoz, meg felhozza mások előtt, hogy őt bmw-vel fuvarozták. Nem szóltam még, de kezd már kicsit zavarni, mert én nem szeretem az ilyet, hogy mindenki rám figyel emiatt, meg ilyesmi. Fiúk, ti kezdenétek kapcsolatot egy ilyen lánnyal, vagy sznobnak gondolnátok, aki nem áll szóba senkivel sem?

2014. szept. 4. 16:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha jól nézel ki, akkor vetnék rád pár pillantást, azonban az egyetem meg ez a nagyon törtetőség nem az én világom. Nekem csak egy mezei szakközepem van, egy multinál dolgozok könnyűgépkezelőként. Soha nem volt jó eszem a tanuláshoz ezért nem is vittem sokra, azonban előnyömre válik hogy eltudok beszélgetni tanultabb emberekkel is.

A pénzem amit kapok, arra elég hogy félretegyek, ruhákat vegyek, meg gyúrni járjak, és az ehhez szükséges kiegészítőket finanszírozni.

22F

2014. szept. 4. 17:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva elsőre sznobnak gondolnálak. Mert jó a kocsid és nem nagyon beszélsz senkivel. De ha egyszer beszélnénk és kiderülne az amit itt le írtál akkor be ismerném hogy tévedtem és simán belemennék egy komolyabb kapcsolatba is.

Amúgy miért nem beszélsz olyan fiúkkal akik bejönnek neked?

2014. szept. 4. 17:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Első ránézésre egoista libának gondolnálak, akinek apuci-anyuci a segge alá tolja az életet, és soha semmiért nem dolgozik meg. Elnézésedet kérem, de manapság nagyon gyakori az ilyen nő. Aztán ha kicsit megismernélek megváltozna a véleményem. Az, hogy műszakira akarsz menni nagyon szimpatikus. Végre egy csaj, aki valami értelmeset tanul és nem csak a seggét növeszti, meg a liberális agymosást hallgatja valami kamu bölcsésszakon.
2014. szept. 4. 18:49
 4/4 anonim ***** válasza:

utolsó: tény hogy sok az a "anyuci-apuci s.ggealátol mindent ami kell neki csaj" de általában akik nem verik magukat a szülei pénzére és jól tanul, azok pont nem ilyen libák :)

kérdező: ne foglalkozz azzal a lánnyal inkább beszélgess másokkal, nincs rád tekintettel és csak kihasznál, teljesen fölösleges pazarolni rá az idődet.. pasi ügyben pedig légy egy kicsit nyitottabb :)

2014. okt. 26. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!