Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról a lányról aki ilyet ir a saját neméröl?

Figyelt kérdés

"Vigasztalja magát a 200 kg-os bálna is hogy olyanak fogadják el amilyen."

Aki ilyen súlyal van annak betegsége is lehet,nem de?

2016. dec. 25. 16:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
71%

""igénytelenség" már nem azért de fogyni nem olyan egyszerü mint ahogyan sokan gondolják. érdekes mondjuk hogy a börtönbe sokan letudnak fogyni,nem tudom hogy csinálják.."

Semmi nehéz nincs abban, hogy valaki ne legyen lusta és kajáljon normálisan. Egy úthenger. Na, az nehéz. A fogyás könnyű. De tény: Kifogásokat keresni könnyebb.

2016. dec. 25. 17:53
 12/22 anonim ***** válasza:
49%
Ja, meg a piros kezet nyomkodni. Ahhoz még gondolkodni sem kell.
2016. dec. 25. 17:54
 13/22 anonim ***** válasza:

A tanult tehetetlenség igazából erény valljuk be.

NEM.

2016. dec. 25. 17:57
 14/22 anonim ***** válasza:

Akkor is nehéz. Nem fizikailag, agyilag. Nekem pl a kaja volt az egyetlen örömöm az életben. Reggel az első gondolatom az volt, hogy mit fogok enni.

Elkezdtem fogyni, most nem tudom, fogyjak-e tovább, mert semmi értelme, a bőröm így is térdig fog nyúlni.

Egyébként ez a nyilvános evés is kemény. Mert ha eszek egy gyros-t, azt gondolják, nem csoda, hogy disznó vagyok, ha meg salátát eszek, mit hisz a disznó. Mindkettőt hallottam már.

2016. dec. 25. 18:08
 15/22 anonim ***** válasza:
Én viszont pont ismerek olyan embereket, akik betegség (pl pajzsmirigy problémák) miatt túlsúlyosak.. és ők nem tehetnek róla, mert van olyan betegség ami csak úgy kialakul az illető életvitele miatt, van olyan hogy lappang és van hogy öröklődik.. sajnos ez van.. de még ha egy ember azért kövér,mert szeret enni, az sem ok rá hogy gúny tárgyai legyenek..én mindig sajnáltam, amikor iskolás koromban a "menők" csúfoltak valakit a kinézete miatt, de hogy felnőtt emberek is képesek ilyen korlátoltak lenni, ez elszomorít..nem kötelező vonzódni hozzájuk, de ettől függetlenül fogadjuk már el hogy ők is emberek,akik ugyan olyan tagjai társadalomnak,mint bárki más..sőt, inkább ne kezdjünk bele menni olyan vitákba, hogy mondjuk egy mostani VV akárki mennyivel ér többet emberként, mint pl egy Dombóvári István (aki ugyan már lefogyott, de régen elég nagydarab forma volt)..a legtöbb kövér egyébként (akiket ismerek, mert biztos vagy kivétel) nagyon jó személyiségű,életvidám, művelt ember, akik biztos hogy sokra viszik/vitték..
2016. dec. 25. 18:17
 16/22 A kérdező kommentje:

ma 18:17

Az emberek felszinesek! Alapból nem érdekli őket más ember betegsége,csak a külsőt nézi..

2016. dec. 25. 18:19
 17/22 anonim ***** válasza:
53%

15-ös: Láttad a diagnózist is hogy pajzsmirigy problémák miatt lett kövér? Vagy csak mondták? Mert a dagadtak 60%-a ezt mondja, pedig azt se tudják mi az a pajzsmirigy vagy hol van. Egyébként a pajzsmirigy túl/alulműködésére is VAN megoldás attól ,hogy ez a baja megvan neki attól még nem kell örökké ezt hangoztatni és elfogadni.

Persze pajzsmirigy :D Én már több esetet is láttam személyesen ahol azt HAZUDTA a csaj vagy pali hogy pajzsmirigy közbe meg kiderült hogy ordas kamu. A kövérség az igénytelenség legszembetűnőbb jellemzője, a lustaság, a gyenge akaraterő jele és hogy tökéletesen agymosott lett és bedőlt a fogyasztói társadalom lényegének és tulajdonképpen egy önként felhízlalt disznó lett akit majd levágnak a vágóhídon (gyógyszeripar,egészségügy).

Ne fogadja el magát úgy amilyen, miért nem lehet változtatni? NEm tud lefogyni?! kamu

Én már 5 éve rendszeresen tömegelek, szálkásítok felváltva csak az nem tud lefogyni aki nem akar vagy túl hülye ahhoz is hogy utána nézzen hogy kell. Amikor először elkezdtem komolyan edzeni és tömeget növelni elképesztően sokat és felelőtlenül ettem, rövid időn belül 102 kiló lettem jó nagy tokával, zsíros hassal , nagy s*ggel férfi létemre. És rohadt nehéz volt utána normálisan levinni a testzsírszázalékomat nem is sikerült 2 évig. De végül nagynehezen összejött és nehéz volt nagyon. Az emberek 70%-a biztos hogy nem tudta volna végigcsinálni mert lusták vagy gyengék hozzá. Ugyanez a kövérekkel. Könnyebb kifogást keresni másban és agymosott disznóként élni. Sértődjetek meg dagadtak kit érdekel :D Akkor is ez a véleményem és én le merek vetkőzni strandon bírok futni 100 méternél többet és nem kell félnem a szív meg cukorbetegségtől. Önként választottátok ezt akkor viseljétek el hogy van akik leszólnak. Engem is szóltak már le hogy túl sokat foglalkozok magammal és a sporttal (kivel foglalkozzak akkor ha nem magammal és az egészségemmel?) de én csak végignéztem azon aki ezt mondta és nevettem egy jót magamba :)

2016. dec. 25. 18:31
 18/22 anonim ***** válasza:

#14: Agyilag döntés kérdése. Nem nehéz, csak nehezebb tenni valamit a célért, mint semmit sem csinálni. Nekem is nehéz az egyetem. De, ha belegondolok, hogy leülök és egy bizonyos mennyiséget tanulok naponta, rááldozom az időm, akkor őszintén, nem is nehéz. Csak tudom magamról, hogy más fontosabb számomra.

A fogyásodhoz gratulálok! A bőr résznél segít, ha fogyás mellett hidegben edzel. A hideg segít összehúzni a bőrt.

#15: Simán ismerhetsz olyan embert, aki pajzsmirigyprobléma miatt beteg. A gond az, hogy egyesek miden túlsúlyosra ezt tippelik. Ez pedig irreális.

Én sem mondtam, hogy gúnyolódjunk a túlsúlyos embereken. De csodának se tartsuk őket. Azt sem csodálja senki, hogyha hónapokig nem mosok hajat. Az embereknek az egészség vonzóbb. A legtöbb túlsúlyos viszont ezt nem fogadja el és frusztráltak, hogy nem megy a társkeresés.

Én mindenkit elfogadok, hogy ember. Csak ideje lenne az embereknek is elfogadni a tényeket és a véleményeket. Valahogy, engem sosem tudott zavarni, ha odaállt elém valaki és közölte, hogy bunkó vagyok. Nem kezdtem el mentegetőzni, nem kezdtem el kifogásokat keresni és nem kezdtem el leoktatni az illetőt, hogy ejjnyebejnye, a bunkóságom miatt beszéljen már velem szépen.

Kérdező, te pedig egy analfabéta vagy, ha ennyi szövegből csak ezt a 2 mondatot voltál képes leszűrni.

#17-nek igaza van! Manapság a pajzsmirigyproblémák többsége elég jól kezelhető.

2016. dec. 25. 18:38
 19/22 anonim ***** válasza:

Érdekes hogy a koncentrációs táborokban, munkatáborokban valahogy nem léteztek ilyen "beteg" emberek/bálnák.

Nem beteg csak két pofára zabálja az egészségtelen "ételeket". Olyan betegség nem létezik ami pl 100KJ-ból 1000 KJ kalóriát állít elő. Szóval azt gondolom a a lány csak az igazat mondta és ezen a malackák besértődtek.

2016. dec. 25. 19:05
 20/22 anonim ***** válasza:
Én már megírtam a válaszomba. Sértődjenek csak meg és?! Kit érdekelnek? Ők ezt választották
2016. dec. 25. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!