Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról a lányról aki ilyet ir a saját neméröl?

Figyelt kérdés

"Vigasztalja magát a 200 kg-os bálna is hogy olyanak fogadják el amilyen."

Aki ilyen súlyal van annak betegsége is lehet,nem de?

2016. dec. 25. 16:55
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
65%

Mutass egy lyan ferfit aki azt fogja gondolni eloszor, hogy jaj, szegeny lany, biztos beteg.

Es miert nem irtad bele a kerdesedbe, hogy ezt peldanak hoztam fel arra az okorsegre, hogy aki szeret, olyannak fogad el amilyen vagy, vagyis nem kell valtoztatni, csak legy onmagad.

2016. dec. 25. 17:06
 2/22 anonim ***** válasza:
83%

Én a másik emberre általában emberként tekintek, akkor is, ha nő, szóval nem a saját ,,jó nő - nem jó nő" mércém alapján fogok véleményt alkotni arról, hogy milyen ember. Nyilván ha nem tetszik valaki, akkor nem tetszik, ez van. Ha meg valaki mégis bejön, ott meg a kinézet mellett az is számít, hogy belsőre ne legyen egy f..zfej. Jöhet a lepontozás.

24F

2016. dec. 25. 17:15
 3/22 anonim ***** válasza:
94%
Ja és igen, durva túlsúlynál az az első gondolatom, hogy valami nincs rendben nála, nem az, hogy bálna. Előző voltam.
2016. dec. 25. 17:15
 4/22 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem a 200 kg-ot túlzásnak írta. Ettől persze komolytalanná válik a dolog, de én úgy vettem észre hogy férfiak is tudnak egymásról lenézően beszélni.
2016. dec. 25. 17:32
 5/22 A kérdező kommentje:

csak légy önmagad.

ez már annyira elcsépelt duma,senki se veszi komolyan,csak úgy mint a "megtaláltam az igazit" dumát

2016. dec. 25. 17:33
 6/22 anonim ***** válasza:
75%

A túlsúlyosok közt nagyon kevesen betegség miatt túlsúlyosok, hiába próbál mindenki ezzel érvelni.

Rengeteg túlsúlyost ismerek. Egyikük sem azért túlsúlyos, mert beteg.

2016. dec. 25. 17:33
 7/22 A kérdező kommentje:

ma 17:32

én egy nőnek sosem a külsejét néztem (meg is kaptam a magamét ezért másoktól) szerintem a szerelmet nem kilóban, centiben,vagy hajszínben mérik azt hiszem..

2016. dec. 25. 17:38
 8/22 anonim ***** válasza:
75%
Egyszer nézd meg egy boltban, hogy miket vesznek a borzasztóan kövér emberek. Nagy részben nem azt fogod gondolni, hogy szegény beteg. Hanem azt, hogy zabál.
2016. dec. 25. 17:45
 9/22 anonim ***** válasza:
59%

Akkor gondolom jó párszor már átvertek.

A kilók nem a külsőről szólnak, mondom ezt úgy, hogy a teltebb lányok jönnek be. De van egy határ. Egy határ felett kőkemény igénytelenségről van szó. Ha pedig valaki 200 kilónyira durván igénytelen magával szemben, akkor arra nem tudok megbízható társként tekinteni.

2016. dec. 25. 17:47
 10/22 A kérdező kommentje:
"igénytelenség" már nem azért de fogyni nem olyan egyszerü mint ahogyan sokan gondolják. érdekes mondjuk hogy a börtönbe sokan letudnak fogyni,nem tudom hogy csinálják..
2016. dec. 25. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!