Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet meghódítani egy 20 éves intelligens, depressziós, céltalan, alkoholista fiút?
Egy olyan emberről lenne szó akit semmi sem érdekel. Rendszeresen iszik, alkoholfüggő. A drogokat se veti meg. Jól néz ki, intelligens, a lányok de úgy szimplán az emberek körében is modhatni népszerű. Humoros de titokzatos. A humora és a viccei ellenére is a legtöbbször egyhangúan nyilvánul meg. Nem nevét magán, egyhangúan beszél. Kevésbé artikulál és fejezi ki önmagát a szavakon kívül, de mindez inkább jópofa, megnyerő mint béna. Nehéz eldönteni mikor hazudik, de nem műfaja az aljas manipuláció és hazugság. Tipikus flegmatikus személyiség. Céltalan, lázadó. Nem idomul, nem küzd, nem alkalmazkodik de alapvetően JÓ ember. Jószívű, hűséges. Szokása kérdéseket feltenni olyan hangnemben, mintha nem érdekelné a válasz. Önmagáról csak keveset beszél. A nézése erőteljes és furcsa. Nyugodt és kissé félelmetes. Sokszor kereste velem a szemkontaktust. De ezen kívül sokszor beszélgettünk is. Némi pszichológiai tudásom alapján ennyit sikerült csak megállapítanom. Egy 20 éves srácról lenne szó. Milyen jellem is ő és mi vonzza az ilyen embereket egy nőben?
20l
Kérdező, miért nem fogadsz el minket a hibáinkkal?:)
Amúgy én normális tanácsot adtam. Én is jártam ilyen sráccal, ugyan nem belém volt szerelmes, hanem egy csajba, akivel egyetlen napot töltött úgy, ahogy leírtam. Évek múlva is azt az egy estét és a lehetséges közös jövőjüket síratta. Tenni nem tett érte. Semmiért nem tett semmit.
Képzeld mindenkinek vannak gondjai. Sokakat vertek, sokakat molesztáltak, sokan jönnek éhezésből vagy függő szülőktől. Mind feldolgozzuk és teszünk az életünkért, hogy jobb legyen.
Ezek után nem hat meg senki nyomora.
Izgalmas lehet, hogy te majd kirántod a kakiból, és együtt menni fog, de nem fog. Csak akkor változik meg, ha magától meg akar változni.
Akkor meg már nem lesz érdekes.
Persze ehhez koppanni kell, hogy rájöjjön az ember. Ahogy leírtam, próbáld ki. Véletlen utazz le a városába, szólítsd meg, utazzatok el spontán valahova. Tépjetek be és/vagy igyatok és beszélgessetek soha valóra nem váltható tervekről komolyan. Majd szexeljetek hatalmasat és dumáljátok álomba magatokat. Nem nehéz.
Az a baj, hogy a leírásod alapján zéró önismerettel rendelkezel. Amiket leírtál, az akkor hiteles, ha közben ismered a saját határaid és békében vagy magaddal. A tudás megértés. A megértés pedig nyugalom. Nincsenek durva kilengések, nincs mentegetés, mellémagyarázás, győzködés. Tények vannak, elementáris igazságok. Te ezt még nem tudod, mert nem járod (remélem, hogy csak még nem) ezt az utat. Ezt bizonyítja minden reakciód. Nem támadni kell és megsértődni, mert az roppant gyerekes.
Hidd el, hogy szinte minden embernek megvan a nyomora, a sérülése. Csak van, aki hisz magában, tesz magáért és fejlődik. Van, aki próbál, látszólag, de nem tartós a fejlődés, mert nincs mögötte értés. És van aki mindig a legkisebb ellenállás felé fog mozdulni, mert az a legkönnyebb. A második eset te vagy, a harmadik a srác. Jelenleg.
Itt többen megvívtuk már hasonló földi nihilben, pokolban a magunk harcát és van mögöttünk tudás és tapasztalat.
Remélem, hiszem, hogy a többség nem akar rosszat és nem ártó szándékkal karcolgat ide neked.
Ezek után tedd fel magadnak a kérdést sztem, hogy kinek is kellene itt elgondolkodnia és min.
Ha ez megvan, ne támadj, ne mentegesd se magadat, se a srácot, hanem esetleg kérdezd meg, kinek miért az a véleménye, ami.
Hidd el, hogy nyitott fül érdekes dolgokat hallhat meg, amiből érdemes profitálni és tanulni. De ha erre nem állsz készen, felesleges kérdést kiírni, mert itt 20ból egy ember fog támogatni a próbálkozásodban, mert pontosan tudjuk, hová vezet mindez. Lelkileg. Tényszerűleg.
Éltem már alkoholistával. Fogalmad sincs miről beszélsz. Olvasd el ezt:
Ha nem érted, csinálj amit akarsz, végülis valószínűleg életben maradsz, és valószínűleg nem pazarolsz el többet mint egy vagy két év az életedből. Ha szerencséd van, egy hét intenzív együttlét után rájössz, hogy nem lehet egy alkoholistával együtt élni. Az biztos, hogy életre szóló tapasztalat lesz.
Kerdezo a direkt el akarod rontani az eleted hajra
Jo pasi ezen felnevettem
Leirasod alapjan sar pasi a javabol.
Kinezetre jo ?
Rohadt alma kivul fenyes belul rohadt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!