Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet meghódítani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet meghódítani egy 20 éves intelligens, depressziós, céltalan, alkoholista fiút?

Figyelt kérdés

Egy olyan emberről lenne szó akit semmi sem érdekel. Rendszeresen iszik, alkoholfüggő. A drogokat se veti meg. Jól néz ki, intelligens, a lányok de úgy szimplán az emberek körében is modhatni népszerű. Humoros de titokzatos. A humora és a viccei ellenére is a legtöbbször egyhangúan nyilvánul meg. Nem nevét magán, egyhangúan beszél. Kevésbé artikulál és fejezi ki önmagát a szavakon kívül, de mindez inkább jópofa, megnyerő mint béna. Nehéz eldönteni mikor hazudik, de nem műfaja az aljas manipuláció és hazugság. Tipikus flegmatikus személyiség. Céltalan, lázadó. Nem idomul, nem küzd, nem alkalmazkodik de alapvetően JÓ ember. Jószívű, hűséges. Szokása kérdéseket feltenni olyan hangnemben, mintha nem érdekelné a válasz. Önmagáról csak keveset beszél. A nézése erőteljes és furcsa. Nyugodt és kissé félelmetes. Sokszor kereste velem a szemkontaktust. De ezen kívül sokszor beszélgettünk is. Némi pszichológiai tudásom alapján ennyit sikerült csak megállapítanom. Egy 20 éves srácról lenne szó. Milyen jellem is ő és mi vonzza az ilyen embereket egy nőben?

20l

2016. dec. 23. 05:09
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
57%
Ebből látszik, mi kell a nőknek. Jól néz ki, tehát minden hibája meg van bocsátva.
2016. dec. 23. 08:10
 12/61 anonim ***** válasza:
96%
11-esnél a pont. Most őszintén Kérdező, ha nem nézne ki jól, de ugyanilyen lenne a személyisége, mint amit leírtál, akkor le se sz*nád ugye? :D Csak így magunk között. :D
2016. dec. 23. 08:24
 13/61 anonim ***** válasza:
56%
Az intelligencia és az alkoholizmus egymást zárják ki, csak úgy szólok.
2016. dec. 23. 08:30
 14/61 anonim ***** válasza:
90%
Csak azért megnyerő, mert jól néz ki. Ha ronda lenne, akkor béna lenne számodra is.
2016. dec. 23. 08:31
 15/61 anonim ***** válasza:
26%

Nagyrészt, én is ilyen voltam. Céltalan alkesz:)

Ami érdekelt, az úgy a következő fél óra és abból is, mit lehet inni, honnan lesz cigi és hasonló létfontosságú dolgok.

Majd jött egy csaj, akibe, azonnal belezúgtam és ő is belém.

Még csak célozni sem célzott rá, hogy változtassak, csak szeretett, elfogadott, olyannak, amilyen voltam.

Ennek ellenére, fél év alatt, abba hagytam a piát, cigit, stb. Mivel, volt akihez siethettem haza és sokkal jobb volt a páromhoz bújni, mint a kocsmába poharat emelgetni.

2016. dec. 23. 08:48
 16/61 anonim ***** válasza:
10%
Szinte szó szerint leírtál engem. Pont ugyanilyen vagyok, azzal a különbséggel, hogy nem vagyok alkoholista és drogokat még sosem próbáltam. Amúgy ugyanez a "szarok a világra" lazán elpoénkodok mindent típus vagyok. Nem mutatom ki az érzelmeimet, de legbelül nagyon mély érzésű, jószívű vagyok. Sok nehézségen mentem át gyerekkoromban és ez egyfajta védekezési mechanizmus. Ez a stílus pont elég ahhoz, hogy be tudjak bárhova illeszkedni,úgy hogy közben még csak nem is kell megerőltetnem vagy megjátszanom magam, mert ez mind én vagyok. Egyedül az érzékenységemet rejtem el, mert azt ha kimutattam, abból csak a baj volt. Engem nem lehet meghódítani sehogy,mivel hogy én akarom meghódítani azt a lányt, akit kiszemeltem , ha sikerülne, akkor neki megnyílnék teljesen.
2016. dec. 23. 08:52
 17/61 anonim ***** válasza:
96%
Istenem... gyere le... mièrt? Hogy utana ide gyere vinnyogni, hogy a depresszios, drogos, alkoholista mihaszna hapekod teljesen hasznalhatatlan az eletben, es a kovetkezo hetvegere nem lehet tervezni vele, nemhogy kapcsolatot, de jaj te annyira szereted, es jaj mi legyen? Elozzuk ezt meg inkabb, azzal hogy idoben elkezded hasznalni az agyhelyedet.
2016. dec. 23. 09:10
 18/61 anonim ***** válasza:
83%

Mi ebben a kihívás?! Itatod kicsit valami buliban, elszívtok egy füves cigit, aztán rámászol, ő meg hagyja magát. Ennyi!

Utána meg nyavalyogsz itt heti szinten, hogy nem szeret, nem tisztel, nem mutatja ki az érzelmeit feléd, megalázóan beszél veled, a haverjai előtt méginkább, és hogy mit tehetnél TE, hogy megváltozzon.

Az ilyen srác lehet akármilyen jóképű, sza.rt se ér. Nem véletlenül mondja ezt mindenki. Mondanám, hogy legfeljebb pár dugásra jó lesz, de pont az ilyen "sza.rok bele mindenbe, és flegmázok mert az a menő" felelőtlen hül.yegyerekek szokták előadni azt is, hogy nem tudnak gumiban dugni, de majd vigyáz, és időben kiveszi.

Aztán mivel pont az a megbízható, felelősségteljes, önmagán uralkodni tudó típus, majd itt fogsz sírni két hónap múlva, hogy jajj istenem, 20 évesen terhes lettem, a fiúval már nem vagyunk együtt és nem is akarja a gyereket, mit csináljak...

Némi pszichológiai tudással inkább saját magadon kéne fusizni, hogy miért lehet az, hogy ennyire leadtad az igényeidet, és képes vagy egy alkoholista, drogos link alakra rágerjedni, aki még nyomát se mutatta soha, hogy képes lenne érzelmekre. Tényleg az van, hogy sok lánynak semmi esze nincs, és a pi.nája irányítja, minden milyen alakhoz tartozik, csak a fa.sz járjon benne... Ha most felháborodtál, hogy te aztán nem, és én mit képzelek, hogy ilyen írok, akkor meg tedd már meg magadnak azt a szívességet, hogy tényleg meg is nézed, hogy kinek engeded, hogy bevágja a lompost...

A srácról sok véleményem nincs a kérdés alapján, csak annyi, hogy nekem ugyan nem kéne akkor se, ha hozzám kötik! Rólad annál sommásabb véleményem alakult ki, meg itt még többeknek is.

Szánalmas vagy, kiscsaj!

2016. dec. 23. 09:55
 19/61 Szergej55 ***** válasza:
32%
Egy haszontalan alkesz, de csak kell az alfa bré. Logikát ennyit várjunk, emberek.
2016. dec. 23. 10:05
 20/61 anonim ***** válasza:
Ugye kamu ez a kérdés?
2016. dec. 23. 10:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!