Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet meghódítani egy 20 éves intelligens, depressziós, céltalan, alkoholista fiút?
Egy olyan emberről lenne szó akit semmi sem érdekel. Rendszeresen iszik, alkoholfüggő. A drogokat se veti meg. Jól néz ki, intelligens, a lányok de úgy szimplán az emberek körében is modhatni népszerű. Humoros de titokzatos. A humora és a viccei ellenére is a legtöbbször egyhangúan nyilvánul meg. Nem nevét magán, egyhangúan beszél. Kevésbé artikulál és fejezi ki önmagát a szavakon kívül, de mindez inkább jópofa, megnyerő mint béna. Nehéz eldönteni mikor hazudik, de nem műfaja az aljas manipuláció és hazugság. Tipikus flegmatikus személyiség. Céltalan, lázadó. Nem idomul, nem küzd, nem alkalmazkodik de alapvetően JÓ ember. Jószívű, hűséges. Szokása kérdéseket feltenni olyan hangnemben, mintha nem érdekelné a válasz. Önmagáról csak keveset beszél. A nézése erőteljes és furcsa. Nyugodt és kissé félelmetes. Sokszor kereste velem a szemkontaktust. De ezen kívül sokszor beszélgettünk is. Némi pszichológiai tudásom alapján ennyit sikerült csak megállapítanom. Egy 20 éves srácról lenne szó. Milyen jellem is ő és mi vonzza az ilyen embereket egy nőben?
20l
Esküszöm nem gondoltam volna hogy ennyire hülyék az itteni emberek... Nyilván elhívom szilveszterezni, ő utazik több 100 km-ert amikor még mondhatni baráti kapcsolatban sem voltunk, és akkor majd mi összejövünk egy este alatt. Oké.
Ennyit rólatok.
Te kérdező tökéletes családban nőttél fel, és túl naiv vagy.
Testvéreid(ha vannak) nem vonzották be az ilyen hülyéket. Ha egy ilyen ember közel engedsz magadhoz, lehet nem fogod tudni lerázni, lelkileg kicsinál, te nem fogod tudni felhúzni, miattad nem fog megváltozni, ha meg még is, akkor az csak pillanatnyi változás lesz. Esetek nagy részében, sajnos a drogos drogos marad, az alkesz meg alkesz. Bármilyen nagy törés lesz, vagy bármivel megbántod, vissza fog esni az adott szintre. Ő húz téged, lelkileg, idegileg, anyagilag vagy ne adj isten a családodat is. Szerintem hagyd a fenébe az egészet, tudom miről írok.
És csak hogy egy példával éljek, ismertem már megannyi srácot aki normális volt (nem unalmas), de emberileg szart sem ért. Irigy, bunkó volt, csak magáról beszélt.
Cigis példa:
Egy másik gyerek aki nem füvezett, drogozott egyáltalán, nem ivott csak alkalmakkor, hobbija volt a szülei foglalkoztak vele stb, egy este nem volt cigim és tőle kértem, oké, adott. Másnap amikor csak megnézegettem a cigis dobozát, azt mondta hogy de ne az enyémet szívjad most. Pedig eléggé rám volt kattanva, és még is ilyet mondott.
Ha én kivagyok idegileg, akkor elmegyek és futok 5 km-t. Ha te is sportolsz, akkor eleve minek dohányzol? Számomra és minden értelmes férfi számára roppant visszataszító egy dohányos nő. Egy, hogy pénzkidobás, kettő, hogy tönkreteszi a tüdődet, fogaidat, bőrödet is és még fizetsz is érte? Mi ez, ha nem tudatlanság? :/
Figyelj, lehet, hogy rendes ember, amíg "így diktálja az érdeke", amíg valamin össze nem balhéztok. Hidd el, sok embert ismerek, rokonom szociális területen dolgozik.
Komolyan nem értem. Más alig tud megszabadulni az alkoholista, drogos párjától, a kérdező meg ilyent akar.
Nem hiszem el!
Inkább vidd el egy elvonóra, és ha leszokott, akkor gondold át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!