Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes belém a legjobb barátom, de van párom és én
őt szeretem, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Imádom a barátomat is, de csak és kizárólag mint barátot. Emiatt kezd megromlani a barátságunk. Erről senkivel nem tudok beszélni,és már kezdek én belerokkanni. Ha a párommal vagyunk, nem ölelgetem már a barátom előtt, mert tudom, hogy rossz látnia, a párom kezd kiakadni, hogy miért nem ölelgetem, miért zárkózom el a testi kontaktustól, mert eddig szinte soha nem tettem, egy puszival szoktunk mindig köszönni, már ez sincs. ELlkerülhetetlen a mindennapi "hármas" találkozás. Nem tudom, hogy mi legyen, a ti segítségeteket kérném szépen. Voltatok hasonló helyzetben? Mit tudnék tenni, hogy mindenkinek jó legyen, és én se menjek tönkre idegileg?
Együtt dugsz a "szerelmeddel"meg a barátoddal? Ha aze nem fekszel le a allitolagos szerelmeddel,hogy ne essen rosszul neki! Tartja a gyertyát vagy mi?
2016. dec. 26. 14:04
12/16 A kérdező kommentje:
#11, szó sincs arról, hogy lefekszem a barátommal, szövegértés egyes, gratulálok.
Barátom 24 éves, én 25 vagyok, a párom pedig 27.
Tegnap itt volt a párom, és a hosszú távú kedvetlenségemből egyszerűen rájött, hogy ez a helyzet, és állítása szerint félreérthetetlen volt már abból is, ahogy a barátom rámnéz. Nem akadt ki, 2 órán át erről beszélgettünk, próbáltunk megoldást találni arra, hogy egyikőnk se sérüljön, de nem jutottunk semmire. Nyilván a kapcsolatunk az első, és ha az fog kelleni, akkor sajnos a barát fog menni és a párom maradni.
2016. dec. 26. 15:30
13/16 anonim válasza:
Mit tudnál tenni azon kívül, hogy elmagyarázod neki, amit úgyis tud?
Sajnálom a barátot, de hát h nem keres orvost, vagy más megoldást, akkor marad depis, a szerelem meg az ő magánügye, fogja vissza, hűtse le, irtsa ki - mit tudom én.
Te ne legyél tartózkodóbb a pároddal e miatt, az eléggé rossz ötlet.
Nincs olyan megoldás, ami mindenkinek jó. Nem az első eset a világon.
2016. dec. 26. 15:58
14/16 anonim válasza:
Tényleg nem lehet mindenki kedvére tenni, főleg azon segíteni, aki saját magán sem akar. Én zokon venném a párod helyében, hogy erre a barátra jobban tekintettel vagy, mint a kapcsolatotokra, a barátra is gyanakodnék, hogy csak takarózik a depressziójával, hogy téged manipuláljon. Nézz utána az érzelmi zsarolásnak.
2016. dec. 26. 16:45
15/16 A kérdező kommentje:
A munkahelyünkből adódóan elkerülhetetlen az, hogy napi fél órát hármasban legyünk, és csak ekkor fogjuk magunkat vissza a kapcsolatunkban. Nem ölel meg, nem puszil meg, nem bújok hozzá. Igen, tudjuk, h munkahely meg minden, de ott nincs olyan kötöttség, hogy ezt ne lehessen amúgy megcsinálni.
2016. dec. 26. 21:25
16/16 anonim válasza:
Gratulálok a barátodhoz! Igazán önzetlen: öngyilkossággal zsarol, nyomás alatt tartja a párkapcsolatodat, érzelmileg terrorizál. Na brávó, ez egy igazi barát. Ha én lennék ilyen helyzetben mint a batátod, hogy szerelmes lennék beléd és tudnám hogy te a párodat szereted akkor szó nélkül lelépnék, vagy minimálisra csökkenteném a kapcsolatot veled. Aki igazán szereti a másikat az azt akarja ami a másiknak jó, nem neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!