Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes belém a legjobb barátom, de van párom és én
őt szeretem, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Imádom a barátomat is, de csak és kizárólag mint barátot. Emiatt kezd megromlani a barátságunk. Erről senkivel nem tudok beszélni,és már kezdek én belerokkanni. Ha a párommal vagyunk, nem ölelgetem már a barátom előtt, mert tudom, hogy rossz látnia, a párom kezd kiakadni, hogy miért nem ölelgetem, miért zárkózom el a testi kontaktustól, mert eddig szinte soha nem tettem, egy puszival szoktunk mindig köszönni, már ez sincs. ELlkerülhetetlen a mindennapi "hármas" találkozás. Nem tudom, hogy mi legyen, a ti segítségeteket kérném szépen. Voltatok hasonló helyzetben? Mit tudnék tenni, hogy mindenkinek jó legyen, és én se menjek tönkre idegileg?
Szia! Nem voltam még hasonló helyzetben, de azt tudom tanácsolni, hogy gondold át rendesen a dolgokat. Hogy tulajdonképpen kivel képzeled el az életeded. A pároddal vagy egy kedves barátoddal. Úgy gondolom most választás elé lettél állítva. Ha a párodat választod ami ez esetben teljesen normális dolog, akkor megvan az esély rá, hogy megszakad a barátságotok a barátoddal. Ha viszont a barátodat választod, az azt jelentheti a párodnak, hogy jobbnak tartod a barátodat nála és fontosabb a barátságotok, mint a saját párkapcsolatotok.
Mennyi ideje vagy együtt a pároddal?
2016. dec. 22. 21:31
2/16 anonim válasza:
Nem tudsz mindkettejükre tekintettel lenni, és nem is kell ezt tenned.
Például azzal, hogy nincs testi kontakt a pároddal, a barátod simán hiheti azt, hogy azért, mert mégsem vagy annyira közömbös iránta, mint mondod, hiszen rá vagy tekintettel a párod ellenében...
Itt nem segít más, csak egy hatalmas, őszinte beszélgetés a barátoddal. Elmondod neki, hogy nem és nem fogsz iránta romantikus érzelmeket táplálni, és neki kell eldöntenie, hogyan tovább. Megérted, ha a jövőben kerüli a barátságodat - ha viszont úgy dönt, hogy kitart, akkor igenis el kell viselnie, hogy mellette ölelkezel a pároddal, mert eddig is ez volt a természetes. Neked pedig a továbbiakban nem kell rá tekintettel lenned, hiszen elmagyaráztad a helyzetet, és felajánlottad, hogy lépjen ki belőle.
2016. dec. 22. 21:32
3/16 A kérdező kommentje:
A szerelmemmel való testiségeket csak a barátom előtt hanyagolom, látom rajta, h rosszul esik neki, ha megölelem, nem szeretnék neki fájdalmat okozni, de a páromat sem hanyagolni. A barátommal a munkahelyen össze vagyunk zárva minden nap jópár órán keresztül, egy irodában vagyunk. Párommal több, mint másfél éve vagyunk együtt. A barátom pár hónapja táplál irántam ilyen érzelmeket. Köszönöm az eddigi válaszokat!
2016. dec. 22. 21:40
4/16 anonim válasza:
Hát én a párod helyében valahol itt dobnálak ki. Éretlen vagy a kapcsolatra, a másik érzései fontosabbak, mint azé, akit - elvileg - szeretsz.
Vagy hagyd ott te a srácot, mindegy, csak hadd találjon olyan csajt, aki tényleg, teljes szívéből szerelmes belé.
2016. dec. 23. 07:40
5/16 anonim válasza:
Kérdező, pontosan ezt írtam előtted, nem és nem szabad tekintettel lenned a srácra. Persze, hogy rosszul esik neki, mert ő lenne a párod helyében. Ha ennyire tekintettel vagy rá, az mind-mind jelzés felé, hogy ő fontosabb a párodnál.
Viszont ha ennyire aggódsz miatta, akkor ténylegesen először magaddal kell tisztába jönnöd, hogy melyikük a fontosabb számodra...
2016. dec. 23. 09:52
6/16 A kérdező kommentje:
Imádom a páromat, nem tudom, hogy milyen jogon ítélkeztek neten keresztül. A barátomat csak és kizárólag barátként szeretem és nem tudom hogy ti mennyire tudnátok hanyagolni, ha 3 órátokba telne lebeszélni őt az öngyilkosságról. Egyébként is pesszimista, depresszióra hajlamos, de most tényleg maga alatt van és pszichológusról hallani sem akar.
2016. dec. 23. 18:49
7/16 anonim válasza:
Nem vagy felelős sem a barátod szerelmi életéért, sem az elmeállapotáért. A legjobb, amit tehetsz érte, hogy nem hitegeted. Az ő dolga tudomásul venni, hogy van párod, hanyagolni a barátságotokat, amíg túlteszi magát ezen és kezeltetni a depresszióját.
2016. dec. 23. 19:43
8/16 A kérdező kommentje:
Nem látja be, hogy kezelésre van szüksége.
2016. dec. 24. 13:11
9/16 anonim válasza:
Sajnálom a barátodat (mármint a depit), de szerintem az lenne a legjobb, mind a párodnak, mind neked, mind a barátnak (neki hosszútávon), ha békén hagynád. A féltékenység, a fájdalom és a szomorúság, ugye mondanom sem kell, hogy nagyon rossz dolgok. Akinek pedig komoly öngyilkos hajlamai vannak, annak semmi keresnivalója szabadlábon. (Bocs, ha ez durván hangzott, de én így látom a helyzetet.)
2016. dec. 26. 13:16
10/16 anonim válasza:
Menjen a francba a "barát" másfelé szerelmeskedni. Nehogy már neked/nektek kelljen ahhoz alkalmazkodni, hogy ő nem bír férfiként viselkedni. Ha meg rájön a hiszti, akkor az öngyilkossággal takarózik? :D Szánalmas és önző. Egy jó nagy pofon kellene neki, nem pátyolgatni itt a kis lelkét. Mennyi idősek vagytok egyébként?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!