Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok az egyik legjobb barátomba és ő is érezhet valamit?
Többen is mondták már, hogy nagyon hasonlít a személyiségünk, alapvetően jól elvagyunk, folyton cukkoljuk egymást. Kb. két hónapja lefeküdtünk egymással, amiben csak az volt a furcsa, hogy minden tökéletesen működött, egész végig gyengéd volt hozzám, közben is többször csak úgy magához húzott, átölelt, puszilgatott. rá 2 hétre megijedtem, hogy teherbe estem tőle, amire pozitívan reagált (korunk ellenére - 20 évesek vagyunk), azóta is mindenki előtt a társaságban poénkodik ezzel, hogy "na majd ezt vesszük a gyereknek" meg hogy "vigyázzatok az anyucimra", pedig nem vagyok terhes. Úgy érzem, hogy ő a tökéletes párom, de félek, hogy csak poén az egész és valójában csak haverként tekint rám. Szerintetek?
L / 20
Én ezt sosem értettem, hogy miért kell """baráttal""" lefeküdni. Ekkor nyilván nem barát már többé... egyáltalán hogy tudtok úgy egymás szemébe nézni, hogy ne a másik pcsére és pncijára gondoljatok közben?
Nekem ez tuti nem menni, de te tudod. Kérdezz rá, mit akar, de ajj... két hónap után miért most jut eszedbe? Eleve még szex előtt illett volna rákérdezni, de esélyes, hogy csak az a tipikus mai komolytalan srác, akinek ez "belefér a barátságba".
Nem hiszem el, hogy 2 évvel vagyok nálad idősebb, de valahogy nálunk még nem ez volt a menő. A 95-től születettek tényleg selejtesek. ^^
Szerintem húzd, csábítsd, izgasd, legyen ott kétértelműség és játék. És hagyd, hogy maga a mozdulat benne érjen meg.
A lényeg, hogy ez nem ilyen, hogy ő e az. Hanem ez egy dinamikus változó valami. És ha izgi az idő együtt, ha jó, akkor az lesz.
Amúgy nekem azért fura főképp, mert az én hiúságomat rettentő módon sértené, ha szexelnék valakivel, és utána 2 hónapig nem is közeledne úgy. Általában már másnap jönnek, hogy legyen még... És ezért tisztább, ha lebeszélitek, hogy akkor most ez vagy egyszeri alkalom volt, vagy próbáljatok meg többet.
Jó, nem vagy selejtes, csak mindig felidegesítenek ezek a számomra logikátlan dolgok.
(egyik előző voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!