Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti féltékenyek lennétek vagy?
A barátnőd fürödni ment és a telefonját az asztalon feloldva hagyta véletlenül. Te pedig láttad, hogy valaki hívja, egy Férfi akinek a neve nem volt ismerős. Aztán a következő pillanatban egy smse érkezik a párotoknak és látod, hogy azt írta neki a fiú, hogy "hiányzol majd még dumálunk".
Ti mitcsinálnátok ilyenkor? Ha ott lenne a párotok telefonja és lehetőségetek lenne kutakodni.
Vagy nemfoglalkoznátok ezzel?
Számonkérnétek ilyenért a párotokat?
Itt írom mégis. 17:30kor már nála voltam. Beszéltünk kb 3 órát. Az eleje nagyon döcögős volt, mert a barátom a férfi nő kapcsolatról beszélt és magyarázott. Figyeltem rá és örültem, hogy kedves velem, nem támadott le amikor megláttuk egymást. Utána kettőnkről kérdezett sok mindent. Pl hogy nem e akarok beszélni az érzéseimről neki. Sikerült mindent átrágnunk, de amikor a haveromról vagyis a legjobb barátomról beszéltem, hogy őt sem akarom elveszíteni és hogy rendbe akarom vele is hozni a dolgokat. Azt kéri ezzel most várjak még,hiszen ha a barátom akkor úgysem fog olyan könnyen lekopni és még találkozhatok is vele. Igen értettem...csak nem tetszik, hogy nem értett teljesen...nekem a legjobb barátom volt a másik és most nem is tudom mivan vele. Vagyis nem tudtam. Időközben elmentünk fürödni, még filmet is néztünk csinált vacsorát is kettőnknek én meg megterítettem és mosogattam. Film nézés alatt kb végig azon gondolkodtam, hogy oké én most kaptam egy esélyt, a párommal lehetek, de...nagyon rossz érzés, hogy tudtam egy másik fontos ember most gyűlől és nem is tudtam még vele tisztázni mindent. Szóltam, hogy elmegyek tekerni. 10 óra volt kb, és azt mondta a barátom, hogy nem vagyok normális ott kint megfagynék. De ragaszkodtam az egészhez és kicsit veszekedtünk, aztán azt mondta mehetek, de ne legyek sokáig el, mert így is aggódik. Átöleltem, puszit is adtam neki. Amikor bicajoztam akkor pedig felhívtam a legjobb barátomat. Beszéltem vele kicsit, de nem telefonon akart velem kommunikálni kérte, hogy találkozzunk. Mondtam neki, hogy nem lehet meg indulnom kéne haza. Viszont mi kb 25 percnyire lakunk egymástól. Ezért kocsival lejött értem. Nem is mentünk sehova leparkolt.. beültem mellé, dumáltunk kicsit és úgy néz ki minden oké lesz, de nem volt boldog, mert nem voltam vele őszínte. Ő is csak barátként tekint rám és nem akar többet. Ha így lenne inkább megszüntetne velem minden kapcsolatot, mert 3 embert tenne tönkre. Magát, engem, és még a páromat is. Közben a barátom már keresett telefonon mert nem is tudom mikor értem haza. Otthon nem mondtam el, hogy mi volt. De rögtön bűntudatom volt. Szóval zuhanyzás után mikor aludni mentünk volna akkor mégiscsak elmondtam neki, hogy hol voltam:( Azt mondta most azonnal takarodjak a lakásából fogjam a ruháim, a fogkefém mindenem és csináljak amit szeretnék, de nem akar látni. Nem emelte fel a hangját, de annyira durván beszélt velem mégis. Bocsánatot kértem, és tudom, hogy szánalmas lehettem, mert már égő volt az egész és mindig elrontok valamit. Amikor megakartam ölelni meg minden akkor eltolt magától és kihozta a pár darab ruhámat a szobából. A földre dobta elkezdett ordibálni, a telefonomat ami a kabátomban volt kivette és a falnak hajította aztán elkezdtem bőgni akkor láttam, hogy megváltozik minden. Nem csinált semmit, csak leült a kanapéra és az arcába temett a kezeit. Azonnal találkozni akart a fiú barátommal. Vele mentem az út alatt még mindig rosszul voltam és kicsit féltem is már. Amikor mind a 3an ott voltunk mindenki póker arcot vágott csak a párom nem. Aztán veszekedett mindenki mindenkivel, üvöltözés nem volt. Megkértek, hogy vonuljak kicsit félre ketten akarnak csak beszélni. A legjobb barátom mielőtt elindult volna azt mondta ezt most nagyon elcsesztem persze még mondott ezt azt, hogy nem bírja tovább ezt és csalódott bennem. A párom meg most tudom, tudom,hogy szándékosan akart zavarba hozni. Ott álltunk csak és csípőre tett kézzel nézett. Olyan megalázó volt meg zavarba ejtő a helyzet. Megint remegett a hangom, és dadogtam csak amikor bocsánatot akartam kérni. Még a sötétben is látta szerintem, hogy vörös vagyok. Mindig zavarba hoz és ég az arcom:( azt mondta végülis, hogy kevés önuralma van már, de most szépen haza megyünk bevonulunk a szobába alszunk és ne szólaljak meg többet mert csak hergelem mindennel és ne mondjam többet, hogy sajnálom amikor a képébe hazudtam neki, hogy bicajozni megyek. Otthon még sírtam ő közben pakolászott nem is vett rólam tudomást. Aztán legugolt elém mefogta a kezemet és megcsókolt. Olyan kedves lett velem. Csak halkan tájékoztatott arról, hogy látni sem akarna most, de ő is és a legjobb barátom is tudja, hogy csak jót akartam és nem arról volt szó, hogy megcsalom, ja és ha feleselnék vele és nem lennék ilyen mint most..(nem tudom mire gondolt) akkor mehettem volna el innen. De szerinte naiv és ostoba vagyok még, meg elhiszem, hogy mindent helyre hozhatok így, de csak elrontom amit eddig kijavítottunk utána pedig olyan helyzetbe hozom, hogy amikor sírtam és bocsánatot kértem akkor még szeretett volna megint szemet hunyni az egész felett, mert szeret és szerinte k.vára nem tudom hogyan működhetnek az emberi kapcsolatok. Nagyon sok fejfájást okozok neki így, ezért most kitaláltunk valamit, egy játékot szeretne majd megtanítani ...aminek az a célja, hogy a probléma megoldó képességimet erősítsem.
stb. A legjobb barátommal nem találkozhatok, de nem is akar látni engem. A párom most kijelentette utoljára, hogy ez az utolsó esélyem és szedjem össze magam. Én meg megintcsak bólogattam:( meg minden. Olyan kedves velem, de előtte meg félelmetes volt amikor kihoztam a sodrából:( viszont örültem, hogy ilyen velem és megcsókolgattam. Utána kicsit rám mászott, természetesen akkor is muszáj volt zavarbahoznia és kinevet néha..aztán végig puszilgat. Nagyon nagyon nagyon szeretem és most már tényleg összekapom magam. Nem rég feküdtünk le aludni, ő már alszik, de most megyek én is aludni, mert rámfog szólni:) amúgy horkol álmában:D de még ilyenkor is tetszik a nyitott szájával:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!