Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékenyek lennétek ha a párotok az ellenkező neműekkel szívesebben barátkozna?
Szerintem nincs férfi és nő között barátság. Görcsbe rándul a hasam, ha a barátom a (csak barát) "barátnőjéről" beszél.
Tudom, hogy semmit nem tehetek és nincs jogom beleszólni, de egyszerűen nem akarom hogy vele barátkozzon. Nagyon féltékeny vagyok és nem tudom hogyan küzdjem le. :(
Én sem szeretem ha a barátnőm fiúkkal beszélget ismerkedik és aki szimpatikus neki jól elbeszélgetnek felveszik egymást skypera, nagyon zavar, pedig tudom hogy szinte mindenkinek megemlít vagy rólam beszél szokta mutogatni az üzeneteit, de akkor is nagyon zavar :(
És úgy vettem észre ő is így van ezzel hogy zavarja ha lányokkal ismerkedek, én is ugyan úgy megemlítem mindenkinek.
21/F
attól függ,hogy mit foglal magába ez a "barátkozás".
suli/munkahelyen váltanak pár szót,nevetgélnek egy kicsit.
vagy órákat beszélgetnek neten,telefonon,sőt személyesen találkoznak 1-2 órára kettesben.
utóbbi 1 percig sem játszik nálam,mert leölöm mindkettőt:)
Én sosem tűrtem meg a lányokat a társaságban, persze 2-4 lány okés, de inkább srácokkal lógok. Van elvileg legjobb barátom, de tegyük hozzá, hogy én ebben sosem hittem, és okkal. Barátomnak hívom, de nem túl mély a kapcsolatunk, csak néha jó, ha valaki elmondja mit gondol erről a témáról fiúként, és tudom, hogy nem néz hülyének.
Szóval inkább fiúkkal vagyok, informatikát tanulok. Ellenben nagyon féltékeny lennék, ha a barátom lányokkal lógna. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!