Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem lennetek feltekenyek ebben a szituacioban? Egyaltalan miert csinalja ezt?
Osszejottunk par honapja, de nem ertem a viselkedeset.
Egy nap egyutt voltunk setaltunk, majd csorog a telefonja es kiboki, hogy van 3 lany, akit el kell vigyen aznap este valami buliba, de nem lesz sokaig. En meg inkabb azt mondtam, hogy jo, en akkor megyek haza, szia.
Ra par hetre kimegy az erdohoz 1 orara, azert, hogy tanitson par lanyt vezetni, mert megkertek ra.
Elhiszem, hogy joszivu, de nem gondol arra, hogy hey, nekem baratnom van, vajon mit szol o hozza?
Amugy 33 eves, en 21 vagyok.
Olyan 18 evesek. A plane az, hogy nem tul regrol ismeri oket, abba a barba jarnak, ahova o.
De nem is ez a lenyeg,hanem az, hogy miert csinalja ezt?
Beszeltem vele errol, de azt valaszolta,hogy megkertek ra, hogy mondjon nemet.
Vilag eleteben ilyen volt, ha a lanyok szivessegre kertek, megtette. Talan azert van az, hogy mai napig a csajok kedvence.
Pasik kéréseit is teljesíti?
Szerintem abba reménykedik hogy szex lesz velük (bocs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!