Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti féltékenyek lennétek vagy?
A barátnőd fürödni ment és a telefonját az asztalon feloldva hagyta véletlenül. Te pedig láttad, hogy valaki hívja, egy Férfi akinek a neve nem volt ismerős. Aztán a következő pillanatban egy smse érkezik a párotoknak és látod, hogy azt írta neki a fiú, hogy "hiányzol majd még dumálunk".
Ti mitcsinálnátok ilyenkor? Ha ott lenne a párotok telefonja és lehetőségetek lenne kutakodni.
Vagy nemfoglalkoznátok ezzel?
Számonkérnétek ilyenért a párotokat?
Szerintem ezt most jól csináltad. Ami itt látszik, hogy ezek az érzelmi dolgok elég ingatagok. Szerintem létezik férfi nő barátság, nekem is vannak nő barátaim, de ez nem olyan, hogy soha nem gondolok arra, hogy milyen lenne, ha leszopna pl :D Reálisan látom, hogy ezek barátságok, de soha nem annyira biztonságos dolgok, mint egy azonos neművel való barátság.
Szerintem most már állj ki magadért. Ne így legyen a folytatás, hogy ő ad még egy esélyt és neked bizonyítani, meg megfelelni kell. Ez neki sem lenne jó, mert nem egyenrangú dolog lenne.
Szerintem mond ki, hogy itt nem sérült a bizalom, hanem pont az derült ki, hogy bízhat benned. Tök bátor voltál, hogy megadtad neki a számát. Ezzel kockáztattad a barátságodat is. Szóval ez az egész bár veszélyes volt, de egy jól vett dolgok, amitől erősebbek lehettek. Csak ezt óvatosan kell kommunikálnod. Szóval nem jöhet ki úgy, hogy nem veszed komolyan a féltékenységét. Mert tényleg kétértelmű volt a helyzet. De innen ne úgy menjetek tovább, hogy még egy esély. Hanem, hogy kiderült, hogy bízhat benned és hogy őt szereted és nincs más. És innentől nem kevésbé, hanem jobban kellene bíznia benned.
Szerintem akár az is felvethető, hogy a másik srác tényleg a barátod, csak a szakítása után lehet épp nem volt rend a fejében. És az ember nem dobja csak úgy ki a barátait. Szerintem, ha valahogy sikerül ezt rendeznetek és mindenki lenyugszik, akkor az sem kizárt, hogy innentől nem fogja érdekelni, ha beszélsz a másikkal is. Mert szerintem innentől adott, hogy nincs esélye nálad. Ez azért elég erős volt, hogy megadtad a számát simán. Ami fontos szerintem, hogy ne ilyen fiú baráttal beszéld ki a párkapcsolati dolgaidat. Szóval ne az legyen, hogy vele bizalmaskodsz a barátoddal szemben. Mondjuk kérdés neked még így érdekes lesz e az a fiú barát, így elveszik az az izgalom, hogy titokban találkozgatsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!