Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk ti féltékenyek lennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti féltékenyek lennétek vagy?

Figyelt kérdés

A barátnőd fürödni ment és a telefonját az asztalon feloldva hagyta véletlenül. Te pedig láttad, hogy valaki hívja, egy Férfi akinek a neve nem volt ismerős. Aztán a következő pillanatban egy smse érkezik a párotoknak és látod, hogy azt írta neki a fiú, hogy "hiányzol majd még dumálunk".

Ti mitcsinálnátok ilyenkor? Ha ott lenne a párotok telefonja és lehetőségetek lenne kutakodni.

Vagy nemfoglalkoznátok ezzel?

Számonkérnétek ilyenért a párotokat?

2016. dec. 17. 22:46
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:

Mondtam. 2 hónapig együtt voltunk diákmelózni, előtte koncerteken is voltunk közössen. Ma meg ha van ideje meg nekem is akkor találkozunk esetleg a városban közben sétálunk, elmeséli mi volt vele a napokban, ő is kérdez felőlem. Meg nevetek a viccein ilyenek. Vagy csak mozizunk, legutóbb azért találkoztam vele, mert kölcsön adta nekem a fényképezőgépét.

Részemről tényleg csak barátságról beszélhetünk. Szerintem ő is így gondolja. Nem cicázom senkivel. Ez az első kapcsolatom és igazából nem tudtam, hogy ez ennyira zavaró lehet. Furcsa, hogy valaki most megkérdezi, hogy mitcsináltam, ki ez, ő ki?, merre jártam, kivel voltam. Jól esett amikor kérdezett néha erről én is szoktam. De ez a mostani eset más volt. Mert nem meséltem neki a barátomról. Igazából vagyis talán azért sem mondtam neki ezt, mert nem szerettem volna, ha ezzel kapcs.kérdez. Annyira zavarban vagyok a párom előtt, ezerrel kalapál a szívem szinte mindig.

Még együtt vagyunk, de nem bízik bennem nagyon nem. És nagyon haragszik emiatt most. De nem duzzog csak még mindig nem érti miért viselkedek vele így és titkoltam el ezt. Szeretem a barátomat nagyon és szeretném ezt megbeszélni vele, de nem akarja, hogy tartsam a kapcsolatot a barátommal. 😞

2016. dec. 18. 00:21
 22/52 anonim ***** válasza:
mondd meg neki, hogy ő is lehetnek barátnői és akkor majd megnyugszik.
2016. dec. 18. 00:31
 23/52 anonim ***** válasza:
ja és azt is mond el neki, hogy szólni sem kell ezekről, tök OK.
2016. dec. 18. 00:32
 24/52 A kérdező kommentje:
Ja, a páromnak nincsenek lány barátai. Csak fiú barátai , haverjai vannak, de abból sok. Nő viszont nincsen, csak ismerősök, de azok nem a barátai.
2016. dec. 18. 00:33
 25/52 anonim ***** válasza:
lehet csak ő sem szól neked. meg ha eddig nem voltak, akkor ezután még lehetnek, ha mondod neki, hogy nyugodtan, és szólnia sem kell róla.
2016. dec. 18. 00:51
 26/52 anonim ***** válasza:
Hetente összefut valakivel? Biztos, hogy nem venném jó néven, valószínűleg kapna egy jó vastag téli kabátot kalappal, ahogy korábban is írtam már ma este. Joga van mindenkinek a privát szférához, de ahhoz nem, hogy egy idő után palira legyek véve. Ilyen kérdésekben nagyon szigorúan járok el.
2016. dec. 18. 00:56
 27/52 anonim ***** válasza:
92%
Ha meglátom az sms-t, akkor kérdezés nélkül átolvastam volna a dolgokat. Aztán döntök. Ha látom, hogy normális a helyzet, akkor nincs gond. Ha bármi apró flörtöt látok, a csaj ruháit dobnám is ki az ablakon és mehetne utánuk fürdés után.
2016. dec. 18. 01:27
 28/52 anonim ***** válasza:
92%

Most a kérdés az, hogy nekünk akarsz hazudni, vagy magadnak is.

Olyat, hogy "hiányzol" romantikus, vagy legalább belsőséges viszony nélkül senki se ír a másiknak.

Az pedig nem veszi alap dolognak.

Ezek a tények.

Meg az, hogy ezt látta a párod.

Szóval, kit is vezetsz meg?

2016. dec. 18. 01:32
 29/52 BigGeorge ***** válasza:
95%

Kicsit zavaró, hogy mindkettőt "barátom"-nak hívod, van hogy nem tudom kiről van szó éppen.

Engem már ez felbosszantana lehet, ha a barátod lennék hogy barátomnak hívod amikor tudom ,hogy a "barátod" de ezt a barátodra szokták mondani nem a barátodra tudod? Ugye hogy zavaró? :D

Meg nekem gyanús lenne lehet, hogy ennyiszer összefutsz vele ilyen olyan indokokkal fényképező,koncert, séta a városban. Megértem egyébként a BARÁTODAT, hogy féltékeny talán én is az lennék. De nem azért amiért Te gondolod hanem mert annyira elpirultál, elcsuklott a hangod, dadogtál, ez többet mond ezer szónál. Viszont láttam ,hogy írtad azt hogy te mindig ilyen vagy a párod előtt "kalapál a szíved" ezt sem értem miért van. Hány éves is vagy? Mert szerintem még elég kis fiatal lehetsz. Egyébként kicsit mintha magadat is be akarnád csapni valaki itt jól írta előttem. Szerintem nem teljesen közömbös neked a "barátod" és abban szinte biztos vagyok, hogy Te sem neki. Ilyet hogy hiányzol nagyon ritkán írunk csak havernak.

2016. dec. 18. 02:14
 30/52 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy volt e kapcsolatod eddig vagy nem, alap hogy ami neked rosszul esne a parod reszerol, azt nem csinalod meg vele. Azt pedig ne mondd, hogy nem esne rosszul ha a parod hetente talalkozna egy csajjal a hatad mogott. Ebben a szituban nincs aki ne hinne (foleg a zavarba eso viselkedesed miatt), hogy a "baratod" nem a szeretod. Azt tudod tenni, hogy bemutatod egymasnak oket es megbeszelitek egyutt. Vagy eloszor en a helyedben megkerdeznem a "baratomat", hogy miert irta hogy "hianyzol". A valasz szerintem az lesz hogy akar toled valamit. Ha igy van, akkor dontened kell a pasid es baratod kozott.
2016. dec. 18. 10:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!