Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők többsége miért elutasító ha kiderül egy férfiról hogy lábfétises. Miért ennyire felszínesek és elítélők?
Figyelt kérdés
2016. dec. 17. 08:20
21/25 anonim válasza:
Igazából a nők többsége simán elfogadja a dolgot, ha beléd van esve.
22/25 anonim válasza:
Azért merrt ez számunkra teljesen semleges és nem okoz szexuális kilégülést, a fétises féllel ellentétben. A szexet meg azért csinálják általábasn, hogy mindkét félnek jó legyen. Az is elég problémás, ha már olyan szinten van a dolog, hogy semmi másra nem tud felizgulni.
23/25 anonim válasza:
A fétis beteges vonzalmat jelent. Ez a baj vele. Naná, hogy elutasítanám, ha kiderülne a férfiról, hogy semmi más nem érdekli bennem, rajtam, csak a lábam.
Az nem fétis, ha valaki kedveli, szereti a szép lábakat, az az egészséges szexuális vonzalomba belefér.
Beteg állattal senki sem akar kezdeni, ez van.
24/25 anonim válasza:
Az egyik lábfóbiás vagyok, tisztában vagyok vele, hogy nekem is van lábam, de attól még egy undorító testrésznek tartom. Más meg a vértől undorodik, pedig vér folyik az ereiben, innentől nem értem az összefüggést, attól, hogy van ilyen testrészem, miért ne tarthatnám rondának?
25/25 anonim válasza:
Nekem meg srác mesélt olyat hogy kifejezetten a nő kérte hogy foglalkozzon a lábaival, és konkrétan nagyon élvezte.. na puff.. erre én csak annyit tudtam mondani hogy te mázlista. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!