Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők többsége miért elutasító ha kiderül egy férfiról hogy lábfétises. Miért ennyire felszínesek és elítélők?
A 9-es válaszoló látja jól,én is a kényeztetésre helyezném a hangsúlyt.
Ezt általában szeretik is nők.
Semmi bajom a lábfétises emberekkel! Nem ítélem el őket, akinek ez kell hát csinálja! De én tuti nem hagynám, hogy nyalogassa egy pasi a lábamat! Okok:
-nagyon csikis, ezáltal rögtön orrba rúgnám
-Van rajta egy kis bőrkeményedés. Nem sok csak egy kevéske. Ápolom a lábam, de akkor is mindig van rajta egy kicsi. Tuti nem hagynám hogy azt nyalogassa valaki.
Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mit tűr el a szexben.
Én például azt nem értem, hogy egyesek miért írtóznak attól, hogy lenyeljék az ondót. Nekem meg ez természetes...
15: a Hamupipőke pont rossz példa.
A királyfi ott se tudja, hogy néz ki a csaj, mi a neve, hogy került oda... csak annyi alapján keresgéli "álmai nőjét", hogy pici lába van.
Ezt benézted...
Ha ez vígasztal nálam az anál a verés az ostor az arcra élvezés pelenka fétis az az állatos nyakörvvel meg futószárral vezetős fétis az állatokkal kefélés és még egy csomó minden nem játszik.
Engem zavar ha valaki rá akar cuppanni a nagy lábujjamra vagy az egynapos szagos patámat akarja nyalogatni. Ez a kutyámtól vicces egy embertől nem tűröm. De ugyanilyen fura számomra aki a másik fülét akarja bekapni vagy a hónaljra izgul. Viszont ettől nem leszek rosszabb ember ahogy attól sem hogy nem szeretem a tejberizst.
Keress olyat akinek ez kell. Én pl szeretem az alárendeltebb szerepet kis lefogás ilyesmi nem is olyan pasival vagyok aki azt várja hogy én legyek a domináns.
Amúgy ennek is van olyan verziója amit elviselnék (ahogy írtam a nyalogatás kiveri a biztosítékot) de az ha maszírozni vagy simogatni akarja (bár nem igazán szeretem ha hozzáérnek) esetleg egy egy puszit adni rá az még oké még ezt a lábbal kiverős dolgot is kipróbálnám szerintem. Szóval lehet olyan középutat választani ami működhet de ha ez (már pedig akikkel eddig beszéltem ott mindig így volt) nem csak egyszerűen felizgat hanem ugyanúgy vágysz rá mint én a szopásra akkor számodra velem nem lenne kielégítő a szex soha az meg kinek jó?
#11: "Én "lábfóbiás" vagyok, vagyis utálom a lábfejeket. "
#12: "Mert undorodom a lábaktól..."
Amúgy tisztában vagytok azzal hogy nektek is van lábatok? Vagy attól is undorodtok és fóbiátok van?
18: na és a férfiak miért elutasítóak más férfiak nemi szervével kapcsolatban? Nekik is van péniszük. Ez a te logikád. Csak azért, mert van valamim nekem is, nem biztos, hogy a másét is szeretném látni, a máséval is kezdenék bármit is.
Én sem szeretem, ha bárki bármilyen formában a lábamhoz ér. Másét sem szeretem piszkálni. Nekem ez undorító. Az intim szféra egy olyan szegmense, amit nem ért meg mindenki. Ez van. Mellettem egy lábfétises férfinak vagy folyamatosan kielégítetlen igényei lennének, vagy folyton veszekednénk. Vagy mindkettő. Szóval inkább bölcs előrelátás a részemről, hogy nem állnék össze lábfétises pasival. Nézegesse messziről, vagy nyáron szandálban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!