Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most olvastam egy kérdést, amiben a pasi a randi után azért ábrándult ki a lányból, mert annak tájszólása van, egyébként elmondása szerint ez volt az egyetlen "hibája". Eszem megáll. Ennyire felszínesek az emberek?
Valószínűleg bele sem volt ábrándulva...
Nekem is volt olyan, hogy első randin valami kimondottan zavart, amiről a másik nem tehetett. Ez nem lenézés, egyszerűen csak nem tudtam hozzá vonzódni. De hát az első randi erről szól, nem? Megtapasztalni, hogy vonz-e a másik, vagy sem. Ilyen esetben szerintem még bőven nem beszélhetünk kiábrándulásról!
Vannak dolgok, amik alapján következtethető sok minden a másik emberről, itt van például a tájszólás, ebből levonható pl: az illető sosem járt olyan helyekre, ahol csak "normális" módon kommunikálnak, könnyen felveszi a környezete rossz szokásait, mivel nem elég erős a jelleme, és ha fel is vette kiskorában, később sem veszi észre, hogy pl egy munkahelyen ez bukó, emiatt hátrányban lesz sajnos.
Diszkrimináció ide vagy oda, valamilyen ürüggyel eltanácsolják majd.
én is olvastam...hát van akinek ez nem fér bele...vannak ilyenek...
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!