Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne az ésszerű teendő a következő esetben?
Figyelt kérdés
Választottam egy nívós fogorvosi rendelőt, ahol mindenféle új technikával és felszereléssel dolgoznak, persze nem a legolcsóbb árakon.Egy kedves,ügyes,tőlem pár évvel fiatalabb (én 30 éves nő vagyok) orvos kezeli a fogaimat.Ma meglepődésemre az asszisztense kérte,hogy adjam meg a lakcímem és a mobilszámom,persze meg is adtam mindent. Elindultam haza (50Km-et utazom a "nívós helyért") és fél óra elteltével kaptam egy sms-t,hogy jó nő vagyok.Mivel mostanság nem adtam meg a számom másnak,így elég egyértelmű a történet.Nyilván próbáltam kideríteni,hogy kitől kaptam,de az illető válaszaiban közölte,hogy titok marad a személye,de majd küld nekem egy szerelmes levelet (gondolom a lakcímemre).Ami miatt felháborodtam,az az utolsó üzenetének tartalma,amiben az állt,hogy az a jó,ha hangos vagyok az ágyban.Persze nagyon mókás is lehetne a történet,de mivel van egy nagyon féltékeny párom,és még vissza kell mennem kezelésre,így elég kellemetlen a helyzet.Nem tudom 100%-ra,hogy a dokikám lenne az sms-ek írója,de más szinte nem lehet.Sőt nem is szinte,egyáltalán nem lehet.Ilyenkor mi a fenét lehet tenni?Semmit?Menjek el a kezelésre úgy,mintha nem történt volna semm?2 órát dolgozik a számban egy alkalommal,ki fogok készülni,úgy idegesít ezek után,pedig neki kellene befejeznie a munkáját.Tanácsot várnék...2008. okt. 6. 17:41
11/15 anonim válasza:
Jótanács kisérjen el vmi barátnőd és mikor bent vagy hívjátok fel azt a telszámot!
12/15 A kérdező kommentje:
Hihetetlen,milyen eszesek vagytok! Köszönöm a jobbnál jobb tanácsokat! Nem is kell barátnő, fel tudom én hívni, mert mindig telefonnal ülök a székben.:) Csak mi van, ha ki van kapcsolva munka közben?!:)
2008. okt. 6. 19:41
13/15 anonim válasza:
Most nem azért, de ha sms-t küldött, akkor tudod a telefonszámát és akkor fel tudod hívni! Tiltsd le a számod, hicd fel ls kérdezd meg ki az, vagy akár a hangjából is hallani lehet. Mond, hogy nem fogadott hívásod volt erről a számról, ki keresett és miért..
14/15 anonim válasza:
szerintem egy másik telefonszámról hivd fel ha megvan a szám,kérdezed meg kivel beszélsz,mintha másra számitottál volna és mond hogy téves.
15/15 anonim válasza:
itt az uccsó válaszok a leghasznosabbak akiket vmi észlény megint jól lepontozott...felkéne hívni a számot amiről az smsek jöttek, persze nem a te mobilodról, a hangjáról úgyis megismered h ő e az, hameg nem, eccerűen megkérded h kivel is beszélsz, ha nemválaszopl mond el szépen a monológodat, hogy jólenne ha leálna az idétlen sms-eivel és ennyi. sztem ez tökeccerű, és persze lelett pontozva...gyökerek vagytok bazz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!