Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lenne az ésszerű teendő a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne az ésszerű teendő a következő esetben?

Figyelt kérdés
Választottam egy nívós fogorvosi rendelőt, ahol mindenféle új technikával és felszereléssel dolgoznak, persze nem a legolcsóbb árakon.Egy kedves,ügyes,tőlem pár évvel fiatalabb (én 30 éves nő vagyok) orvos kezeli a fogaimat.Ma meglepődésemre az asszisztense kérte,hogy adjam meg a lakcímem és a mobilszámom,persze meg is adtam mindent. Elindultam haza (50Km-et utazom a "nívós helyért") és fél óra elteltével kaptam egy sms-t,hogy jó nő vagyok.Mivel mostanság nem adtam meg a számom másnak,így elég egyértelmű a történet.Nyilván próbáltam kideríteni,hogy kitől kaptam,de az illető válaszaiban közölte,hogy titok marad a személye,de majd küld nekem egy szerelmes levelet (gondolom a lakcímemre).Ami miatt felháborodtam,az az utolsó üzenetének tartalma,amiben az állt,hogy az a jó,ha hangos vagyok az ágyban.Persze nagyon mókás is lehetne a történet,de mivel van egy nagyon féltékeny párom,és még vissza kell mennem kezelésre,így elég kellemetlen a helyzet.Nem tudom 100%-ra,hogy a dokikám lenne az sms-ek írója,de más szinte nem lehet.Sőt nem is szinte,egyáltalán nem lehet.Ilyenkor mi a fenét lehet tenni?Semmit?Menjek el a kezelésre úgy,mintha nem történt volna semm?2 órát dolgozik a számban egy alkalommal,ki fogok készülni,úgy idegesít ezek után,pedig neki kellene befejeznie a munkáját.Tanácsot várnék...
2008. okt. 6. 17:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Hm...ez bizony eléggé kellemetlen. Féltékeny partnerből én is ki vagyok állitva, ha az én párom ezt megtudná akkor tuti nagy balhét cinálna belőle. Véleményem szerint nem volt joga elkérni hivatalosan a lakcimedet...

Ha még egy ilyen sms érkezik mondd meg neki hogy kopjon le, különben balhét csinálsz. ha eltudod intézni egyedül akkor ne szólj a párodnak, csak akkor ha ez az "ismeretlen valaki" a következő felszólitás ellenére sem kopik le...ha szóltál a párodnak, ő garantáltan elintézi, persze akkor továbbra nem járhatsz ehhez az orvoshoz. irj majd ha történt vmi sok sikert

2008. okt. 6. 17:49
 2/15 anonim ***** válasza:
77%
Ez a keleti régióban van?
2008. okt. 6. 17:56
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem volt joga elkérni sem a lakcímed sem a telefonszámod. Ha Te megadtad nyílván nem ebből a célból. Szerintem elég gáz ha egy felnőtt férfi ilyet csinál, és nálam kimeríti a zaklatás fogalmát. Persze a törvény nem én vagyok... de megmondanám neki, h feljelentem, ha nem hagy békén.
2008. okt. 6. 17:59
 4/15 A kérdező kommentje:

A párommal még friss a kapcsolatunk,ezért őt megkérdeztem,hogy véletlenül nem-e ő szórakozik,esetleg nem-e valamiféle próbatétel elé akar állítani ezzel.Muszáj volt megtudnom,mert így vált számomra egyértelművé,hogy csak a doki lehet.Az adataimat nem ő kérte,hanem az asszisztensnő,de ott a doki előtt.Fura is volt,mert fogorvos sosem kért még lakcímet.

Miért a kérdés,hogy melyik régió?

2008. okt. 6. 18:00
 5/15 A kérdező kommentje:
Ja igen. Kis nyomozás után megtaláltam az iwiwen,és nős az illető orvos. De nem tudok mit tenni, mert a telefonszám alapján még nem sikerült megbizonyosodnom,hogy valóban ő a kellemetlenkedő.
2008. okt. 6. 18:04
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
A fogászati kezelőlapon fel kell tüntetni a lakcímet, és érdemes a tel.számot is, úgyhogy joga van hozzá! Az én fogdokim is tudja a számomat, mert személyesen őt kell felhívni! Mielőtt bármit is csinálnál szerintem jobban járj utána, mert bárki lehet. Vagy az is előfordulhat, hogy nem is neked szánták. A telszámot esetleg tcom.hu-n, tudakozón is megtudod keresni, feltéve ,ha nem titkosított. a régió kérdést én sem értem?? !! :)
2008. okt. 6. 18:09
 7/15 A kérdező kommentje:
Nekem a rendelő mobilját kell hívnom,ha be óhajtok jelentkezni,vagy bármi. Nincs is azzal baj,hogy megadtam az adatokat, de másnak nem adtam ki magamról semmit az utóbbi X hónapban. próbáltam a tudakozót,az volt az első,és persze nem gyanúsítok senkit direktben,amíg nem vagyok biztos a dolgokban.
2008. okt. 6. 18:14
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg próbáld meg elkérni az asszisztenstől a doktor számát, mondjuk hivatkozz arra, hogy csak ő tudna rá válaszolni, mert szakmai jellegű kérdés, és hátha megadja. Onnan már betudnád azonosítani!!

Bárcsak az én dokim is ilyet csinált volna! :)

2008. okt. 6. 18:24
 9/15 A kérdező kommentje:
Az ötlet remek,köszönöm! Amúgy meg dinnye vagy.:))))) Persze biztos van olyan doki, akinek én is nagyon örülnék, de akkor sem így..)
2008. okt. 6. 18:33
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Dinnye? Ez mekkora:) a volt pasim nevezett így!

Az én fogdokim olyan helyes volt, hogy a végén már majdnem elárultam neki! :D

Remélem sikerrel jársz, majd avass be a történtekbe minket! :D

2008. okt. 6. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!