Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne az ésszerű teendő a következő esetben?
Figyelt kérdés
Választottam egy nívós fogorvosi rendelőt, ahol mindenféle új technikával és felszereléssel dolgoznak, persze nem a legolcsóbb árakon.Egy kedves,ügyes,tőlem pár évvel fiatalabb (én 30 éves nő vagyok) orvos kezeli a fogaimat.Ma meglepődésemre az asszisztense kérte,hogy adjam meg a lakcímem és a mobilszámom,persze meg is adtam mindent. Elindultam haza (50Km-et utazom a "nívós helyért") és fél óra elteltével kaptam egy sms-t,hogy jó nő vagyok.Mivel mostanság nem adtam meg a számom másnak,így elég egyértelmű a történet.Nyilván próbáltam kideríteni,hogy kitől kaptam,de az illető válaszaiban közölte,hogy titok marad a személye,de majd küld nekem egy szerelmes levelet (gondolom a lakcímemre).Ami miatt felháborodtam,az az utolsó üzenetének tartalma,amiben az állt,hogy az a jó,ha hangos vagyok az ágyban.Persze nagyon mókás is lehetne a történet,de mivel van egy nagyon féltékeny párom,és még vissza kell mennem kezelésre,így elég kellemetlen a helyzet.Nem tudom 100%-ra,hogy a dokikám lenne az sms-ek írója,de más szinte nem lehet.Sőt nem is szinte,egyáltalán nem lehet.Ilyenkor mi a fenét lehet tenni?Semmit?Menjek el a kezelésre úgy,mintha nem történt volna semm?2 órát dolgozik a számban egy alkalommal,ki fogok készülni,úgy idegesít ezek után,pedig neki kellene befejeznie a munkáját.Tanácsot várnék...
Hm...ez bizony eléggé kellemetlen. Féltékeny partnerből én is ki vagyok állitva, ha az én párom ezt megtudná akkor tuti nagy balhét cinálna belőle. Véleményem szerint nem volt joga elkérni hivatalosan a lakcimedet...
Ha még egy ilyen sms érkezik mondd meg neki hogy kopjon le, különben balhét csinálsz. ha eltudod intézni egyedül akkor ne szólj a párodnak, csak akkor ha ez az "ismeretlen valaki" a következő felszólitás ellenére sem kopik le...ha szóltál a párodnak, ő garantáltan elintézi, persze akkor továbbra nem járhatsz ehhez az orvoshoz. irj majd ha történt vmi sok sikert
2008. okt. 6. 17:49
2/15 anonim válasza:
Ez a keleti régióban van?
2008. okt. 6. 17:56
3/15 anonim válasza:
Szerintem nem volt joga elkérni sem a lakcímed sem a telefonszámod. Ha Te megadtad nyílván nem ebből a célból. Szerintem elég gáz ha egy felnőtt férfi ilyet csinál, és nálam kimeríti a zaklatás fogalmát. Persze a törvény nem én vagyok... de megmondanám neki, h feljelentem, ha nem hagy békén.
2008. okt. 6. 17:59
4/15 A kérdező kommentje:
A párommal még friss a kapcsolatunk,ezért őt megkérdeztem,hogy véletlenül nem-e ő szórakozik,esetleg nem-e valamiféle próbatétel elé akar állítani ezzel.Muszáj volt megtudnom,mert így vált számomra egyértelművé,hogy csak a doki lehet.Az adataimat nem ő kérte,hanem az asszisztensnő,de ott a doki előtt.Fura is volt,mert fogorvos sosem kért még lakcímet.
Miért a kérdés,hogy melyik régió?
2008. okt. 6. 18:00
5/15 A kérdező kommentje:
Ja igen. Kis nyomozás után megtaláltam az iwiwen,és nős az illető orvos. De nem tudok mit tenni, mert a telefonszám alapján még nem sikerült megbizonyosodnom,hogy valóban ő a kellemetlenkedő.
2008. okt. 6. 18:04
6/15 anonim válasza:
A fogászati kezelőlapon fel kell tüntetni a lakcímet, és érdemes a tel.számot is, úgyhogy joga van hozzá! Az én fogdokim is tudja a számomat, mert személyesen őt kell felhívni! Mielőtt bármit is csinálnál szerintem jobban járj utána, mert bárki lehet. Vagy az is előfordulhat, hogy nem is neked szánták. A telszámot esetleg tcom.hu-n, tudakozón is megtudod keresni, feltéve ,ha nem titkosított. a régió kérdést én sem értem?? !! :)
2008. okt. 6. 18:09
7/15 A kérdező kommentje:
Nekem a rendelő mobilját kell hívnom,ha be óhajtok jelentkezni,vagy bármi. Nincs is azzal baj,hogy megadtam az adatokat, de másnak nem adtam ki magamról semmit az utóbbi X hónapban. próbáltam a tudakozót,az volt az első,és persze nem gyanúsítok senkit direktben,amíg nem vagyok biztos a dolgokban.
2008. okt. 6. 18:14
8/15 anonim válasza:
Esetleg próbáld meg elkérni az asszisztenstől a doktor számát, mondjuk hivatkozz arra, hogy csak ő tudna rá válaszolni, mert szakmai jellegű kérdés, és hátha megadja. Onnan már betudnád azonosítani!!
Bárcsak az én dokim is ilyet csinált volna! :)
2008. okt. 6. 18:24
9/15 A kérdező kommentje:
Az ötlet remek,köszönöm! Amúgy meg dinnye vagy.:))))) Persze biztos van olyan doki, akinek én is nagyon örülnék, de akkor sem így..)
2008. okt. 6. 18:33
10/15 anonim válasza:
Dinnye? Ez mekkora:) a volt pasim nevezett így!
Az én fogdokim olyan helyes volt, hogy a végén már majdnem elárultam neki! :D
Remélem sikerrel jársz, majd avass be a történtekbe minket! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!