Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ex öngyilkossággal fenyeget,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ex öngyilkossággal fenyeget, mit kezdhetnék ezzel?

Figyelt kérdés

Háttérsztori:

Fél éve szétmentünk volt élettársammal. Amikor összejöttünk, neki volt egy félkész háza hitellel, miután összejöttünk, végig én fizettem a hiteltörlesztőket, a ház befejezésére is rengeteget költöttem, mert ő csak hébe-hóba dolgozott, és akkor is alig keresett valamit, amikor épp volt munkája, cserébe tulajdonrészt kaptam a házban.

Szakítottunk, ő maradt a házban, viszont osztozkodni nem akar rajta, mert konkrétan téveszméi vannak, kreált magának egy alternatív valóságot, hogy én abba a házba szinte semmit se adtam bele, és hogy én gonoszságból akarom csak "elvenni" a házát.

Én, megunva a fél éve tartó meddő vitát, ügyvédhez fordultam.

Erre most azzal fenyeget, hogy ő ezt nem bírja idegileg, és kinyírja magát.(a kapcsolatunk alatt is többször zsarolt öngyilkossággal). Emellett, mint mondtam, téveszméi vannak, konkrétan teljesen megbuggyant, nem lehet vele beszélni értelmesen. Egyébként bipoláris a nő.

Mindenesetre nem szeretném, ha az én lelkemen száradna, ha esetleg tényleg kinyírja magát, de mit tehetnék ilyenkor?

Komolyan gondolja, vagy csak megint zsarolni akar?

Egyáltalán foglalkozzak én ezzel, vagy sz-rjam le?

Vagy küldjem ki a mentőket, vagy mi?

Volt már valaki hasonló helyzetben?

2016. dec. 5. 14:06
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Igen, de nem tudta volna fizetni a hitelt, mert nem volt rendszeres jövedelme, ha volt, akkor is kevés.

Tehát ha én nem vagyok, már rég elvitte volna a bank a házát. Plusz nagyon sokat költöttem a felújításra.

Szóval kb. nekem köszönheti azt is, hogy egyáltalán van még háza, meg azt is, hogy egy lakható, komfortos házban meresztheti most a seggét, nem pedig egy víz és villany nélküli putriban.

De nem is értem, minek magyarázom a magadfajta kretén trolloknak ezt, a kérdésre válaszolj inkább, ha nem tudsz, akkor meg inkább ne is írj semmit.

2016. dec. 6. 16:48
 22/23 anonim ***** válasza:

Torlteted azokat a valaszokat akik onzo kapzsi emberenek titulaltak mert vosszakerted az ajandeka adott penzt.

Aha

2016. dec. 7. 20:29
 23/23 A kérdező kommentje:
Azokat a válaszokat töröltetem, aminek a kérdésemhez semmi köze sincs. Sajnos a b.u.z.i fejedet nem verhetem telibe, így marad az, hogy töröltetem a trollkodásodat.
2016. dec. 7. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!