Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes elmondani öngyilkossággal kapcsolatos gondolatokat egy párkapcsolatban?
Gondolok itt régebbi, akár próbálkozásig is, vagy jelenlegi letörtségből fakadó dologra.
Van egyáltalán olyan lány aki képes ezt elfogadni?
---------------------------------
Annyit még, hogy soha nem történne meg az, hogy öngyilkossággal való zsarolás, soha nem csináltam még ilyet és nem is fogok, szóval aki ezzel jönne, az inkább ne is írjon semmit.
---------------------------------
Szeretném tudni, ha a páromnak volt ilyen problémája régen és szeretném elmondani róla a véleményemet neki. Azt, hogy mérhetetlenül nagy önzőség az öngyilkosság, ugyanis neki lehet hogy jobb lesz (avagy inkább minden mindegy, mert megszűnik létezni), de hatalmas fájdalmat, óriási kérdőjeleket hagy maga után a barátaiban, szeretteiben, párjában, családtagjaiban. Elmondhatatlan ellenszenvet érzek mindenki iránt, akinek a tudata, az elméje tiszta, még is megteszi. Gyengeségnek tartom, ugyanis mindenre van megoldás, megfutamodni a legegyszerűbb.
Csalódott lennék, ha a páromnak ilyen gondolatai lennének, de nyilván szeretnék róla tudni...
A második kérdésedet nem értem. Van-e olyan nő, aki elfogadja, hogy a párjának olykor eszébe jut az öngyilkosság? Hát szerintem igen kevés ember szeretne együtt élni azzal a tudattal, hogy nem tudja mire ér haza.
Nemárt szólni a másiknak ilyenekről. A zsarolás kapcsán csak annyi, hogy öngyilkosságot sem kíséreltél meg azelőtt, mielőtt rászántad volna magad. Próbálj meg ebből kijönni, akár szakember segítségével. Ha ez nincs már szólni se kell.
30/f
Ez rohadt gáz.
Az exem egy elmebeteg szektás pcsa volt, állandóan azzal terrorizált és tartott sakkban, hogy megöli magát, ha nem az történik, amit ő akar.
Totál kikészített idegileg, utólag már bánom, hogy hagytam magam zsarolni, ahelyett, hogy a kezébe nyomtam volna még egy doboz gyógyszert, hogy tessék, vedd be ezeket is, menj biztosra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!