Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex öngyilkossággal fenyeget, mit kezdhetnék ezzel?
Háttérsztori:
Fél éve szétmentünk volt élettársammal. Amikor összejöttünk, neki volt egy félkész háza hitellel, miután összejöttünk, végig én fizettem a hiteltörlesztőket, a ház befejezésére is rengeteget költöttem, mert ő csak hébe-hóba dolgozott, és akkor is alig keresett valamit, amikor épp volt munkája, cserébe tulajdonrészt kaptam a házban.
Szakítottunk, ő maradt a házban, viszont osztozkodni nem akar rajta, mert konkrétan téveszméi vannak, kreált magának egy alternatív valóságot, hogy én abba a házba szinte semmit se adtam bele, és hogy én gonoszságból akarom csak "elvenni" a házát.
Én, megunva a fél éve tartó meddő vitát, ügyvédhez fordultam.
Erre most azzal fenyeget, hogy ő ezt nem bírja idegileg, és kinyírja magát.(a kapcsolatunk alatt is többször zsarolt öngyilkossággal). Emellett, mint mondtam, téveszméi vannak, konkrétan teljesen megbuggyant, nem lehet vele beszélni értelmesen. Egyébként bipoláris a nő.
Mindenesetre nem szeretném, ha az én lelkemen száradna, ha esetleg tényleg kinyírja magát, de mit tehetnék ilyenkor?
Komolyan gondolja, vagy csak megint zsarolni akar?
Egyáltalán foglalkozzak én ezzel, vagy sz-rjam le?
Vagy küldjem ki a mentőket, vagy mi?
Volt már valaki hasonló helyzetben?
Nekem is volt ongyilkossaggal valo fenyegetozes,szinten bipolaristol. Nem csinalt semmit.
de a ti esetetek masabb. Nekunk nem volt ilyen jellegu kozos dolgunk.
(Hala a jo egnek...)
Egy valamire figyelj: soha ne mondd neki azt, hogy Hát akkor tegye meg!
Mert ha ezt felveszi hangrögzítővel, akkor bizonyítani tudja, hogy Te öngyilkosságra való felbujtást követtél el ami asszem bűntett, és egy vagyonháborúban nem hajtja a te malmodra a vizet.
Nem az első már, hogy ezzel zsarolt és fenyegetett, nem vagyok biztos benne, hogy mérgemben nem válaszoltam neki ilyesmit a korábbi alkalmaknál, de most ennél az utolsónál nem volt ilyen.
Az b-szna még be, ha le is csuknának miatta..
Amúgy tegnap óta csönd van.. nem nagyon akarok ráírni, mert akkor lehet előlről kezdi megint..
Hagyd a fenebe a tulajdonreszt
Lepj tovabb
Kicsinyes dolog kapcsolat utan kovetelni mas vagyonabol nagyon nem szimpi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!