Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha öngyilkossággal zsarol?
Problémák vannak egy ideje a párkapcsolatomban, de amikor felhoztam a szakítást mindig öngyilkossággal zsarolt (felköti magát a fára, ilyenek)
Egyszer ez odáig fajult, hogy kiállt a vasúti sínekre ráadásul úgy, hogy majdnem el is ütötte egy vonat mert ő nem tudott arról, hogy az utolsó vonat után át fog robogni ott egy tehervonat.
Gyakran van az, hogy ha összeveszünk ő elmegy és mindig aggódom, hogy vajon nem lesz-e baj. Mert eléggé meggondolatlan. El tudom képzelni, hogy elragadja valami érzelmi hullám és elhatározza, hogy na most megteszi, mert rajtam kívül szinte senkije sincs.
Mit tegyek?
Ismerősök azt javasolták ne foglalkozzak vele meg hagyjam itt, de ha tényleg megteszi rajtam szárad az élete.
Sőt ilyenkor ha elmegy bennem van az, hogy utánamegyek, hogy ne legyen baj de az is bennem van, hogy végülis veszekedtünk és megsértett és nem fogok utána rohanni mint egy félős kiskutya.
De aggódom.
Ki mit tud erről? Mit tegyek?
Kérdezd meg tőle milyen kötelet óhajt, és a hónap melyik napján, mert akkor szívesen megveszed neki:D
Meg fog hökkenni, és köpni nyelni nem fog tudni. Még pár ordítás lesz, aztán abba hagyja ezt a mókáját éás elmegy a kedve a zsarolásodtól..
Ja, aztán egyszer egy hirtelen ötlettől vezérelve lehet épp fogja majd azt a kötelet és tényleg megteszi?
A vasúti sínekre is tényleg kiállt. Én annyit láttam, hogy szirénázva megy oda a rendőr és be van fékezve egy tehervonat az állomás elején.
Amíg oda nem értem azt hittem meghalt, de csak állt ott és össze vissza beszélt. (hogy ő valami rókát nézett)
A mai napig etet ezzel, hogy ő ott rókát figyelt. persze pont veszekedés után.
A rendőr elmeorvoshoz akarta vinni amúgy, de én mondtam neki, hogy nincs semmi baj, biztos tényleg rókát nézett. segíteni nem tudnának rajta, magyarországon főleg, itt max begyógyszerezni és tönkretenni.
mert amúgy normálisnak, munkaképesnek mondható. mármint nem beteg, csak mindig ezzel jön.
Csak ki vagyok én, hogy egy beteg lányt pátyolgassak? Amúgy szenvedélyes kapcsolatba beleférnek az ilyenek nem?
meg aki azt mondogatja hogy úgysem teszi meg, az öngyilkosok fele megteszi...
Hagyd el és kész!
Ismertem ilyet....a végén meg is halt de nem a csaj hibája volt.A gyerek nem volt százas.
Nem a te hibád lesz nyugodj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!