Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha öngyilkossággal zsarol?
Problémák vannak egy ideje a párkapcsolatomban, de amikor felhoztam a szakítást mindig öngyilkossággal zsarolt (felköti magát a fára, ilyenek)
Egyszer ez odáig fajult, hogy kiállt a vasúti sínekre ráadásul úgy, hogy majdnem el is ütötte egy vonat mert ő nem tudott arról, hogy az utolsó vonat után át fog robogni ott egy tehervonat.
Gyakran van az, hogy ha összeveszünk ő elmegy és mindig aggódom, hogy vajon nem lesz-e baj. Mert eléggé meggondolatlan. El tudom képzelni, hogy elragadja valami érzelmi hullám és elhatározza, hogy na most megteszi, mert rajtam kívül szinte senkije sincs.
Mit tegyek?
Ismerősök azt javasolták ne foglalkozzak vele meg hagyjam itt, de ha tényleg megteszi rajtam szárad az élete.
Sőt ilyenkor ha elmegy bennem van az, hogy utánamegyek, hogy ne legyen baj de az is bennem van, hogy végülis veszekedtünk és megsértett és nem fogok utána rohanni mint egy félős kiskutya.
De aggódom.
Ki mit tud erről? Mit tegyek?
Sugd a fulebe,hogy a colt halkabb mint a revolver.
18/L
Szereted még?Azért félted? Én anno már annyira ki voltam a páromtól /aki folyton öngyilkossággal fenyegetőzött/hogy szinte megutáltam. Pár hét múlva hívtak a rokonok,hogy kórházban van mert öngyilkos akart lenni,nekihajtott egy kőfalnak. Meg sem rezzentem,annyira nem érdekelt!! Persze nem volt nagy baj,csak figyelem felhívás-amit a te párod is tenne.
Egyet jegyezz meg: Nem te tehetsz róla ha bármi is történik!! Ne légy buta,ne hagyd magad zsarolni!
Az szánalmas, hogy van olyan barom aki bármit elvállal szinte ingyen is, pont ezek az arcok húzzák le a béreket a béka feneke alá, mert ha nem találnának embert aki szarérhugyér vállal bizonyos munkát, sőt néha mérnöki, orvosi munkát is, bizony meg kéne őket fizetniük.
Helyette van aki neked boldogan elzakatol havi 60-ért egy lakatosműhelyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!